Hlavní obsah

Teribear opět hýbe Prahou aneb Zaběhejte si a pomozte přitom dobré věci

Novinky, das

Teribear hýbe Prahou je sportovně – charitativní akce, určená všem, kdo chtějí pomoci znevýhodněným dětem. Po deset dní od 8. až do 17. září máte non-stop příležitost udělat dobrý skutek, a to i opakovaně. Stačí, když si za 100 Kč zakoupíte snímací čip a budete běhat, chodit a procházet se po vytyčené trase. Za každý kilometr, který se na čip zaznamená, věnují partneři akce 50 Kč. Start okruhu je nedaleko letenského metronomu a okruh měří 1,3 km.

Foto: www.teribear.cz

Druhý ročník akce podpoří i celá řada známých osobností.

Článek

Rozhodně nepůjde o žádné závody, tudíž není zapotřebí ani žádný speciální trénink. Čas ani styl nerozhodují. Cílem akce je ujít či uběhnout na vytyčené trase co nejvíce kilometrů tak, aby se získalo co nejvíce peněz na projekty Teribearu, tedy Nadace Terezy Maxové.

Vaše ušlé či uběhnuté kilometry se budou totiž načítat a vy na základě svého elektronického konta budete mít dokonalý přehled, jak moc jste svou aktivitou pomohli, ale také jak pomáhají ostatní. Kromě individuálních kategorií muži, ženy a děti do 14 let se můžete zúčastnit i jako skupina, a to buď jako tým, nebo rodina o neomezeném počtu členů.

Pomoci může každý, kdo se rád hýbe a rád pomáhá.

Okruhů pomoci je celkem 10, svým pohybem, do kterého zapojíte nejenom svaly, ale i srdce a dobrou vůli, můžete podpořit těhotné maminky, které se dostaly do tíživé situace, rodiny, kterým hrozí odebrání dětí, maminky z azylových domů, děti k návratu z ústavní péče do rodin.

Podpořit můžete také pěstounskou péči a adopci nebo pomoci týraným dětem nebo dětem z kojeneckých ústavů, mít vlastní tetu. Podporu si také zaslouží mladí lidé z dětských domovů, kteří chtějí studovat a postavit se na vlastní nohy. Je spousta lidí, kteří potřebují pomoc, a v rámci akce Teribear hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem může pomoci každý, kdo se rád hýbe a rád pomáhá.

Akci podpoří stejně jako loni mnoho zajímavých osobností. Kromě patronky nadace Terezy Maxové zde budete moci potkat i například Daru Rolins, Annu Geislerovou, Ivu Pazderkovou, Radku Třeštíkovou, Radka Štěpánka či skupinu Lake Malawi.

Mezi hlavní partnery akce patří Škoda Auto, ING Bank, dále pak TravelPort, Astrid, Renomia či Feedo.cz.

Na všechny účastníky čeká i zajímavý program

Ve čtvrtek 8. září 

19:00–20:00 koncert Děda Mládek Illegal Band

20:00–20:30 special Guest Dara Rolins

Každý den

18:00–19:00 lekce cvičení s Holmes Place

19:00–20:00 běžecký trénink s profesionálními trenéry Michalem Sedleckým a Martinem Dvořákem

16:00–21:00 Music powered by Tvůj DJ (o víkendu 10:00–21:00)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám