Hlavní obsah

Slavné ženy a jejich tetování aneb Když si neváhají ozdobit záda, ruce i zadek

Novinky, das

Trendu tetování podléhá stále více lidí. Zatímco někteří zůstávají u vytetovaných myšlenek, dat narození dětí, nejrůznějších symbolů, jiní se svěřují do rukou zkušeným tatérům, kteří svým rukopisem na jejich tělech vytvářejí příběhy či doslova umělecká díla. Nejinak je tomu u slavných žen.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Článek

Angelina Jolie

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie se nechává tetovat tradiční thajskou metodou.

Americká herečka Angelina Jolie se nechala naposledy tetovat při návštěvě Kambodže od svého dvorního tatéra, thajského mnicha Ajarna Noo Kanpae.

Její záda jsou tak pokryta buddhistickými symboly a mantrami, které s předchozími tetováními (tradičním thajským tygrem, kambodžským písmem a nápisem Know your right „Znej svá práva”) dotvářejí téměř dokonalý obraz, který ji má ochraňovat před zlými duchy a dodávat odvahu.

Rita Ora

Foto: Právo

Rita Ora

Britská zpěvačka a herečka Rita Ora doslova podlehla tetování. Její tělo zdobí více jak 27 tetování od různých tatérů, mezi něž se řadí i bubeník Chad Smith z kapely Red Hot Chili Peppers.

Halle Berryová

Foto: Profimedia.cz

Halle Berryová odhalila své tetování fanouškům na Instagramu, kde pózovala při vaření snídaně pro svého muže.

Záda dvaapadesátileté herečky Halle Berryové nově zdobí větvička s 26 lístky.

Ellie Gouldingová

Foto: Profimedia.cz

Ellie Goulding a její tetování

Zpěvačka Ellie Gouldingová patří také mezi milovnice tetování. Tento symbol jí na jejím boku vytvořil známý tatér Dr. Woo, za nímž stojí i „kérky” pro herečku a zpěvačku Miley Cyrusovou, herečku Ariel Winterovou a modelku Caru Delevingneovou.

Cheryl Coleová

Foto: Profimedia.cz

Cheryl Coleová vsadila na výrazné tetování svých zad a zadečku.

Tělo zpěvačky Cheryl Coleové zdobí hned několik tetování. Kromě ostnatého drátu na stehně a několika nápisů jsou tím nejvýraznějším růže, které má vytetované přes půl zad a celý zadek.

Agáta Prachařová a Dominika Mesarošová

Foto: Profimedia.cz

Agáta Prachařová s Dominikou Mesárošovou

Modelka Agáta Prachařová má na svém těle také hned několik tetování, přičemž to nejvýraznější zdobí její pravou ruku. Původně zde měla jiné tetování, které svým umem předělal známý tatér Jakub Zítka.

Ruku modelky a rovněž milovnice tetování Dominiky Mesarošové zdobí její vlastní podobizna, kterou si nechala ztvárnit dle své fotky, kde se líbí sama sobě.

Nikola Orgoníková

Foto: Profimedia.cz

Tetování na noze Nikoly Orgoníkové

Naše slavná oštěpařka Nikola Orgoníková má na svém těle hned několik tetování. Mezi nejviditelnější patří to na její levé noze, kde v překladu stojí: „Jestliže v životě najdeš cestu bez překážek, tak pravděpodobně nikam nevede.”

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám