Hlavní obsah

Rockový look podle Gwen Stefaniové

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo by platinové blondýnce, která se proslavila především jako frontmanka kapely No Doubt, tipoval pětačtyřicet let. Matka tří malých dětí ale ani s blížící se padesátkou nezanevřela na rockový styl.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefaniová

Článek

Mix vzorů

Letošní léto se bude nést ve znamení širokých rozevlátých nohavic. Gwen oblékla kalhoty Chloé, v přepočtu za více než 20 000 korun, k nim obula kultovní boty s červenou podrážkou od Christiana Loubotina za téměř 40 000 korun. Bílou minimalistickou Chanel kabelku schovávala za zády. Mix vzorů, kostek, puntíků a pyramidkami posázených bot se doopravdy povedl.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Bílá kabelka Calvin Klein Jeans, Answear, 2 999 Kč. Top, H&M, 599 Kč. Kalhoty, Zara, 999 Kč. Boty, Humanic, 1399 Kč.

Netradiční kombinace

Gwen je také módní návrhářkou a majitelkou značky L.A.M.B, proto obula lodičky na platformě, které sama navrhla. Boty na podpatku této značky se běžně pohybují nad pěti tisíci korunami. Šedý asymetrický svetr pochází z dílny světového návrháře Alexandera McQueena za zhruba 10 000 korun. Potrhané džíny jsou oblíbenou značkou celebrit, Paige Denim. Stojí okolo 6 000 korun.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Lodičky Guess Jeans, Answear, 3 199 Kč. Brýle, Topshop, info o ceně v obchodě. Svetr, Bonprix, 699 Kč. Džíny, s.Oliver, 2 499 Kč.

Těhotenský rock

Hnědý kostkovaný kabát si zpěvačka cení na zhruba 16 000 korun. Černé šaty se zipy, které pod něj oblékla, byly z těhotenské kolekce značky Séraphine za téměř 3 000 Kč. Tři měsíce po pořízení této fotografie se pětačtyřicetileté zpěvačce, příležitostné herečce a návrhářce narodil syn Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Kalhoty, Takko, 599 Kč. Boty Calvin Klein, Asos, info o ceně na webu. Kabelka Medicine, Answear, 899 Kč. Kabát, Topshop, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám