Hlavní obsah

Přivítejte Velikonoční pondělí v novém oblečení

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi hlavní symboly Velikonoc patří bezesporu pomlázka, barvení vajíček a samozřejmě upečený beránek. Na Velikonocích ovšem není nejkrásnější jen dětská radost. Na své si mohou totiž podle jedné z novějších tradic přijít i ženy.

Foto: Happy Socks, Crocs, Matt&Nat

Co udělat pro to, aby vás na Velikonoční pondělí nepokakal beránek? Musíte dostat dárkem něco nového a to nejlépe na sebe. Vyrazte proto vstříc nevlídnému počasí veselými ponožkami, barevnými holínkami, nebo barevnými kabelkami. Vše je povoleno.

Článek

Mezi ty novější tradice již po staletí patří, že by každá žena měla dostat na Velikonoční pondělí něco nového, aby jí takzvaně nepokakal beránek. To je samozřejmě skvělou příležitostí pro to, jak donutit své nejbližší k tomu, aby nepotěšili jen vaše ratolesti. Každá maličkost přeci potěší.

Ačkoliv to venku příliš nevypadá, první jarní den už je za námi. Proto neklesejte na mysli a přivolejte slunce alespoň svým šatníkem. Nevíte, co je nového v obchodech? Nevadí. Podívejte se na koktejl toho nejzajímavějšího a samozřejmě symbolicky i nejbarevnějšího. Vždyť ani kraslice nejsou jen černobílé. A nezapomeňte ani na ty nejmenší. I ti si totiž zaslouží malý dáreček.

Foto: Tchibo, Marks&Spencer

Skvělou volbou jsou také barevné šaty. Pruhované, Bonrpix, 749 Kč. Červené, C&A, 998 Kč. Růžové, Lindex, 999 Kč. Modré, Zuzana Kubíčková, info o ceně v butiku.

Foto: Archiv firem

Baví vás barvy? osvěžte outfit veselou kabelkou nebo netradičními botami. Polokozačky Killim, Nila, info o ceně v obchodě. Modré tenisky adidas Originals Supercolor. Růžová kabelka Obag. Zlaté sandály, C&A, 550 Kč. Žluté polobotky, Botovo, 505 Kč.

Foto: Ann Christine, F&F

Letos poletí světlá džínovina.

Foto: Tchibo, Marks&Spencer

Zkuste netradiční barvy a vyměňte černé a šedé kalhoty a sukně za barevnou, bílou, nebo béžovou variantu.

Foto: Archiv firem

Náramkové hodinky, Bonprix, 549 Kč. Batoh Qwstion pack, Denimheads, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, Mango, 599 Kč. Klobouk, Lindex, 699 Kč. Náramek s korálky, Pandora, info o ceně v obchodě. Šperk s růží, Zuzana Kubíčková, 500 Kč.

Foto: Unikát

Pátráte po originální a nevšední módě světového formátu z kvalitních materiálů? Značky G-Sus, Osi Femmes, 10Days, Shabbies Amsterdam a další naleznete v pražském butiku.

Foto: Zástěrka

Něco praktického do kuchyně? Jistě váš potěší projekt českých návrhářů a designérů a jejich projekt pojetí kuchyňských zástěrek. Koupíte v DESIGN BISTRO&SHOP No.19.

Foto: Archiv firem

brusinkový balzám na rty, MOJE, 150 Kč. Kšiltovka, batůžek i šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Pastely i vzory osvěží jarní šatník

Přivítejte do svého šatníku první sluneční paprsky. Pokud přemýšlíte o tom, že investujete do nové jarní garderoby, pak by vaší pozornosti rozhodně neměly...

Jarní inspirace z Paříže

V Paříži se konala velká módní událost, Pařížský Fashion Week. A protože se už od nepaměti mluví o šarmu francouzských žen a zejména o jejich citu k módě, daly...

Výběr článků

Načítám