Hlavní obsah

Přirozená úprava nehtů - trend letošního podzimu

Módním trendům podléhá také nehtový design, který klade v současné době důraz na přirozenost. Odbornice na nehtový design se shodly na tom, že s podzimem přichází i podzimní nehty, tedy barvy zemitých tónů.

Článek

V módě je stále francouzská manikúra, s tou obměnou, že se na konce nehtů místo bílé barvy používají přírozené odstíny laků. Mohou se doplnit různými aplikacemi, flitry i kamínky. Pro ženy, které chtějí působit jako velké dámy, jsou stále v kurzu rudé nehty.

Čisté, přirozeně upravené nehty se v současné době nosí podle designérky pražského studia Visage Factory Radky Sčekičové. "Přirozená ženská ruka jde ruku v ruce s líčením. Nehty by měly být upravené, krátce střižené. Tvar nehtu se odvíjí od tvaru ruky, ale rozhodně se nenosí špičaté," radila Sčekičová.

Z barev vytypovala na podzimní lakování tmavé tóny červené, vínové i černé. "Experimenty s pastelovými odstíny jako modrou nebo zelenou nedoporučuji. Stejně tak už by se na běžné denní nošení neměly aplikovat květinové motivy."

Pokud nemá žena své přirozené nehty dokonalé, může zvolit umělé, ale měla by je podle designérky nosit upravené tak, aby vypadaly přirozeně a aby nikdo nepoznal, že nejsou pravé.

Reklama

Související témata:

Související články

Zdravé nehty dělají krásné ruce

V létě je třeba pečovat se zvýšenou pozorností nejen o pokožku, vlasy, ale také o ruce, nohy a nehty. Seznámíme se tedy blíže s anatomií nehtu a změnami, které...

Výhody a nevýhody umělých nehtů

Většina žen není spokojena s kvalitou svých vlastních nehtů. Hledají zázračné kosmetické přípravky, které by jim pomohly k vysněným krásným nehtům. Ty,...

Nohy toho také hodně prozradí

První dojem určitě ovlivňuje i celkový vzhled osoby. Když se podíváte na některé detaily, například ruce a nehty, nohy a nehty, hebkou pleť nebo upravený účes,...

Výběr článků

Načítám