Hlavní obsah

Přehlídka Dolce & Gabbana nabídla divákům velkolepou podívanou

Módní dům Dolce & Gabbana na konci srpna představil v italských Benátkách dvě ojedinělé módní přehlídky, v rámci kterých nechyběly honosné šaty, ani pánská kolekce. Modelky a modelové předváděli oblečení v krásném prostředí benátských kanálů. Mezi osazenstvem nechyběly hvězdy světového formátu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídku Dolce & Gabbana na náměstí v Benátkách narušilo krupobitíVideo: Reuters

 
Článek

První přehlídka s názvem Alta Moda, která se konala na Náměstí svatého Marka, působila jako jakási paralela na mladistvější pojetí haute couture. Přehlídku odstartovalo živé vystoupení zpěvačky Jennifer Hudsonové.

Modelky kráčely po mole v šatech zdobených benátskou scenérií, muránským sklem či pštrosími pírky. Nechyběly ani modely s obřími ramenními vycpávkami v kombinaci s minisukněmi, které jsou aktuálním trendem letošní sezony. Téměř všechny modely navíc doladily výrazné třpytivé doplňky v podobě šperků či bot.

Armani okouzlil Paříž záplavou volánků a lesku

Styl

Druhá přehlídka s názvem Alta Satoria byla rovněž inspirovaná Benátkami, tentokrát se ale týkala pánského osazenstva. K vidění byly zejména extravagantně zdobené modely ve výrazných barvách. Kolekci také dominovaly flitry. Ty byly všudypřítomné. Zdobily poloprůhledné pánské topy, ale například i celý smoking.

Konec přehlídky pak narušil mohutný déšť, který se spustil. Naštěstí ale většina modelů tohoto momentu využila k improvizaci a vznikly tak unikátní snímky i videa, které obletěly všechny sociální sítě. Na módní přehlídky dorazily celebrity z celého světa, nejčastěji oblečené do modelů značky Dolce & Gabbana.

V první řadě nechyběly například zpěvačka Jennifer Lopezová, modelka Heidi Klumová, herečka Helen Mirrenová či televizní osobnost Kourtney Kardashianová.

Záznam z přehlídek naleznete ve videu.

Reklama

Související články

Móda na cesty podle značky Louis Vuitton

Značka Louis Vuitton uspořádala módní přehlídku na designovém mostě Ax Majeur nedaleko francouzského hlavního města. Kolekci cruise 2022 vévodila extravagance,...

Výběr článků

Načítám