Hlavní obsah

Pouťová móda, jak ji (ne)znáte

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hromadné akce nejspíš zůstanou ještě na nějaký čas passé. To nám ale nebrání v tom, abychom se na ně alespoň duševně naladili. Inspirujte se nespoutanou, zábavnou a vzrušující atmosférou Matějské pouti a pořiďte si do své skříně kousek, který v ní rozhodně nezapadne.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Zalando

Článek

Vůně cukrové vaty, otřepané hitovky, ale i všudypřítomné neony, které zejména v noci nabízejí působivou podívanou. Najděte v nich zalíbení i vy a pořiďte si svítivě žlutý, modrý nebo třeba růžový kousek, který vám i vašemu šatníku dodá špetku extravagance.

Neony jsou horkým trendem letošní sezony a s jistou dávkou opatrnosti při kombinování se hodí na nespočet příležitostí. Noste je spolu s teniskami ve sportovním duchu, nebo jim dodejte na eleganci pomocí neutrálních tónů.

Foto: archiv firem

Tričko, F&F, 249 Kč. Top na ramínka, H&M, 399 Kč. Halenka, Zara, 699 Kč. Boty, Gino Rossi (prodává CCC), 2599 Kč. Sukně, Weekday, 960 Kč.

Jaké jsou trendy v jarních botách pro letošní sezonu

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Zalando

Foto: archiv firem

Sako, Zara, 2299 Kč. Sukně, Zara, 799 Kč. Šaty, NA-KD (prodává Zalando), 1440 Kč. Kabelka, MM6 Maison Margiela, 9360 Kč. Boty, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč.

K pouti také neochvějně patří denim. Jen málokomu se při myšlenkách na ni nevybaví putovní kolotočáři v sepraných denimových bundách, které s věkem získávají na patině.

Pořiďte si ji i vy a noste ji přes šaty i tričko, nebo vsaďte na trendy celodenimový look ve stylu devadesátých let a vyrazte v džínovině od hlavy až k patě. Nezapomeňte celek doplnit barevnými doplňky a bižuterií.

Foto: archiv firem

Džíny, Esprit, 1699 Kč. Košile, Esprit, 1499 Kč. Bunda, Levi´s, 2899 Kč. Svetr, Zara, 499 Kč. Kabelka, Leoffler Randall (prodává Zlanado), 6360 Kč.

Foto: archiv firem

Tričko, Esprit, 449 Kč. Kabelka, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2700 Kč. Kraťasy, Levi´s, 1400 Kč. Halenka, Weekday (prodává Zalando), 720 Kč. Bunda, Missguided, 1080 Kč. Boty, Deichmann, 799 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Zalando

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám