Hlavní obsah

Pohádkové svatební šaty modelky Fridy Aasenové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletá norská supermodelka a tvář značky Victoria's Secret Frida Aasenová se po jedenáctiměsíčním zasnoubení vdala za šestatřicetiletého italského podnikatele Tommyho Chiabru. Jaké šaty zvolila nevěsta pro svůj svatební den?

Foto: Profimedia.cz

Frida Aasenová ve svatebních šatech značky Elie Saab

Článek

Frida Aasenová si na sebe oblékla tylové svatební šaty od značky Elie Saab z kolekce podzim/zima 2022.

Návrhář libanonského původu Elie Saab je proslulý svými opulentními a zdobnými modely, je jedním z těch, kteří udávají svatební trendy, a jeho modely nosí princezny a známé osobnosti po celém světě.

Jeho šaty vynikají precizním ručním zdobením i střihy. Práce na jednom modelu zahrnuje stovky hodin. Možná i proto se stal prvním Arabem, který byl přijat do řídícího orgánu módního průmyslu Chambre Syndicale de la Haute Couture.

Svatební inspirace z dílny Elieho Saaba

Styl
Foto: Profimedia.cz

Frida Aasenová se vdala za podnikatele Tommyho Chiabru.

Šaty, které si vybrala Aasenová, splňovaly všechny atributy klasických svatebních rób. Úzký korzetový živůtek zdůrazňoval modelčinu subtilní postavu, zatímco nabíraná sukně přidala objem, který působil efektně a slavnostně.

Bardotový výstřih působil tradičně, navíc dal vyniknout linii krku. Vlasy sčesané do nízkého uzlu s uvolněnými pramínky byly už jen třešničkou na dortu.

Samotný obřad ve velkém stylu se pak konal v kostele Divo Martino v italském městě Portofino. Mezi hosty se objevila například dědička značky Topshop Chloe Greenová či ruská supermodelka Natasha Polyová, které obě čekají miminka.

Foto: Profimedia.cz

Hod kytice

Reklama

Související témata:

Související články

Svatební novinky pro letošní sezonu

Svatební móda je oblíbeným tématem nejen pro aktuální nevěsty, ale také ženy, které mají svatbu již za sebou, nebo je naopak teprve čeká. Bílé honosné šaty...

Oslnivé svatební šaty modelky Kate Bockové

Světově proslulá modelka Kate Bocková a profesionální basketbalista NBA Kevin Love uspořádali velkolepou svatbu ve stylu Velkého Gatsbyho. Nevěsta vynesla...

Výběr článků

Načítám