Hlavní obsah

Pařížský streetstyle ovládly barvy i stylové roušky

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 3. března skončí Pařížský týden módy. Kromě samotných přehlídek stály za pozornost i outfity přítomných divaček. Jak se na módní událost oblékly významné modelky, blogerky a módní stylistky?

Foto: Profimedia.cz

Síťovina vypadá efektně.

Článek

V hlavní módní metropoli bylo k vidění mnoho trendů nadcházející sezony. Mimo jiné také síťovina nebo latex, který dominoval například na přehlídce značky Balmain.

Do módy se také opět vrací devadesátá léta, a proto mnoho žen vyrazilo do společnosti v sakách s výraznými ramenními vycpávkami či v „biker shorts” neboli cyklistických šortkách povýšenými na módní kousek.

Návrat devadesátek se promítnul i na doplňcích. Příkladem mohou být úzké sluneční brýle ve stylu hlavních protagonistů filmu Metrix nebo vrstvené zlaté řetízky.

Foto: Profimedia.cz

K vidění byly metalické barvy i cyklistické šortky.

Co se týče barev, kromě klasické kombinace černé a bílé byly k vidění i výraznější odstíny. Například modrá, barva letošního roku, byla přítomná na každém kroku.

Francouzsky se nebály experimentovat a často sahaly i po výraznějších barevných kombinacích, jako je zeleno-oranžová či červeno-žlutá.

Oblékněte se do modré, barvy roku 2020

Styl
Foto: Profimedia.cz

Make-up sladěný s oblečením

Foto: Profimedia.cz

Nechyběly ani barvy.

Některé přítomné se pod tíhou současné situace rozhodly k využití roušky. Kromě klasických bílých byly k vidění i stylové alternativy známých značek. O jejich účinnosti lze ale jen spekulovat.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Paříže

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Ulicím Milána vévodí barvy a výrazné vzory

V pondělí 24. února skončil týden módy v italském Miláně, v rámci kterého představují své módní kolekce nejvýznamnější návrháři, pro které je tato metropole...

Výběr článků

Načítám