Hlavní obsah

Oslnivý lesk a třpyt. Tak vypadá kolekce z dílny Armani

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V období od 25. do 28. ledna probíhal v Paříži Týden módy s podtitulem haute couture. Součástí oslavy vysokého šití byla i přehlídka Armani, kterou značka vysílala online. Kolekce byla plná oslnivých šatů zdobených efektními korálky, které odkazují k heslu, že trendy jsou pomíjivé, ale styl nesmrtelný.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Giorgio Armani a jeho kolekceVideo: Giorgio Armani, Reuters

 
Článek

Současná opatření se dotkla i světa módy a od přehlídek s diváky se pomalu, ale jistě zcela upouští. Důkazem je i značka Armani, která se poprvé rozhodla představit svoji haute couture kolekci online.

„Haute couture tvoří dějiny módy. Představuje vrchol kreativity a krejčovských dovedností, ale je světem, do kterého má přístup jen velmi málo lidí. Dnes díky internetu dokážeme každému nabídnout místo v první řadě,“ říká zakladatel firmy a návrhář Giorgio Armani o první digitální prezentaci pro agenturu Reuters.

Dior představil novou kolekci haute couture v magickém videu

Styl

Celou kolekci Armani zasvětil Milánu, městu, kde před 46 lety zahájil hvězdnou kariéru a kde vybudoval světoznámé módní impérium.

Kolekce byla plná velkých večerních rób v mátově zelené a malinové barvě, které byly posety mikrokrystaly a flitry. Nechyběly ani dámské obleky z lesklé látky, závěr přehlídky patřil modelce v královsky modrých vypasovaných šatech. Na jednotlivé modely se můžete podívat ve videu.

Reklama

Související články

Nejžádanější tenisky roku 2021

Sportovní móda je jedno z nejrychleji se rozvíjejících módních odvětví. Tenisky už zdaleka nejsou jen součástí sortimentu sportovních značek, ale dostaly se...

Výběr článků

Načítám