Hlavní obsah

Nezbytnosti, které povýší nejen váš módní styl

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena je jiná, ale každá se chce líbit. Pokud i vy přemýšlíte, jak povýšit váš styl, aby byl více elegantní, nadčasový a snad i luxusnější, připravili jsme si pro vás čtyři nezbytnosti, bez kterých se neobejdete.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dobře padnoucí podprsenka

Dobře padnoucí podprsenka je základ, bez kterého žádný outfit nebude vypadat dobře. A co víc, nebudete se tak cítit ani vy. Zajděte do specializovaných obchodů se spodním prádlem, kde vám asistentky poradí, jakou si vybrat.

Důležité je nejen správné změření obvodu, ale také výběr košíčků. Nebojte si vzít podprsenek do kabinky hned několik. Je totiž dost možné, že místo klasické 75B, kterou si myslíme, že máme všechny, vám padne třeba 65D.

Kašmírový svetr

Pokud se domníváte, že na materiálu svetru nezáleží, hlavně ať hřeje, tak jste pravděpodobně ještě na sobě nikdy neměla ten kašmírový. Tento delikátní materiál totiž nejenže hřeje na výbornou, ale také má na pokožku vliv jako lidské pohlazení, protože je dokonale hebký a jemný. Pořiďte si jeden takový kousek a uvidíte, že na všechny předešlé svetry ihned zapomenete.

Kožené doplňky

Kůže je materiál, který snad nikdy nevyjde z módy. Je odolný, pružný a často s námi zůstává i několik desetiletí. Pokud proti používání kůže nemáte vyloženě etické výhrady, pak vězte, že díky koženým doplňkům získá váš outfit osobitý nádech i styl. Není nad to, když vaše oblíbená kabelka či kožená bunda získá patinu a s ní i svůj příběh.

Rudá rtěnka

Rudá rtěnka je takový malý zázrak. Dokáže zatočit s mdlou pletí, unaveným pohledem i špatnou náladou. Navíc z vás během minutky vykouzlí sexy divu, stačí ji jen pečlivě nanést a ujistit se, že se vám neobtiskla na zuby. To by byl totiž požadovaný efekt rychle pryč.

Další její výhodou je, že se už víc nemusíte malovat. Červená totiž upoutá pozornost sama o sobě – ušetříte tak čas při ranním líčení.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám