Hlavní obsah

Nejlépe oblékanou ženou světa je herečka Gwyneth Paltrowová

Los Angeles

Nejlépe oblékanou ženou letošního roku je podle časopisu People herečka Gwyneth Paltrowová. Stylisti ocenili její jednoduchý, elegantní styl, který nepodléhá žádným bizarním módním trendům.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrowová

Článek

Devětatřicetiletá držitelka Oscara a manželka frontmana britské rockové skupiny Coldplay Chrise Martina stanula v čele žebříčku, v němž nechybí ani manželka britského prince Williama Kate, zpěvačka Rihanna či sestry Kardashianovy, známé z americké televizní reality show.

Zatímco Paltrowové se dostalo ocenění jako vůbec nejlépe oblékané ženě světa, vévodkyně z Cambridge Kate Middletonová byla vyhodnocena jako žena s nejlepším klasickým stylem.

Elizabeth Saltzmanová, stylistka Paltrowové, magazínu People řekla, že herečka není otrokyní módních trendů. "Nelibuje si v nekonvenčních věcech. Má jednotný styl. Je jednoduchý, nic přehnaného," vysvětlila Saltzmanová.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrowová

Emma Stoneová, třiadvacetiletá hvězda snímků The Amazing Spider-Man a Černobílý svět (The Help), se podle časopisu People umí nejlépe oblékat při slavnostních příležitostech, zpěvačku Rihannu zase magazín vyzdvihl za nejodvážnější volby outfitů.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně z Cambridge Kate Middletonová

Do první desítky žebříčku, na jehož sestavení se podíleli redaktoři, čtenáři i módní bloggeři, proklouzly také australská modelka Miranda Kerrová a herečky Diane Krugerová, Jessica Albaová, která prý umí nejlépe nosit džíny, Jennifer Lawrenceová, která je nejlépe oblékanou ženou pod 25 let, a Reese Witherspoonová, jež si s největším vkusem vybírala těhotenské modely.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Mezi muži vzdal časopis hold hercům Andrewu Garfieldovi, Bradu Pittovi, Colinu Firthovi, Robertu Pattinsonovi, Chrisu a Liamu Hemsworthovým, líbil se i zpěvák Jay-Z.

Foto: Profimedia.cz

Emma Stoneová

Časopis se rovněž ohlížel za největšími módními trapasy roku 2012. Připomněl oranžové krajkové šaty v kombinaci s nápadným černým spodním prádlem popové zpěvačky Fergie a dlouhé květinové šaty hvězdy televizního seriálu Sex ve městě Sarah Jessiky Parkerové.

Reklama

Související témata:

Související články

Stresovaní muži upřednostňují boubelky

Sexuální preference mužů se nemění jen s výší hladiny mužského pohlavního hormonu v krvi. Vliv na vnímání atraktivity u různých žen mají také stresové hormony....

Výběr článků

Načítám