Hlavní obsah

Návrhář nafotil kampaň s nejkrásnější ženou světa přes webkameru

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koronavirová pandemie se dotkla všech. Platí to i pro módní svět. Kromě zrušených módních přehlídek se návrháři a modelky musejí vyrovnávat i s nucenou karanténou, se kterou souvisí i zákaz módních focení. Někteří si ale poradili po svém. Například návrhář Simon Porte Jacquemus se rozhodl vytvořit svoji novou kampaň prostřednictvím webkamery.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová

Článek

Na opačné straně webkamery nestál nikdo jiný než návrhářova velká múza a jedna z největších hvězd současné modelingové scény, třiadvacetiletá modelka Bella Hadidová.

Nafocení kampaně probíhalo tak, že se Bella oblékla do kousků značky Jacquemus a slavný návrhář ji naváděl k pózám a následně zachytával snímky pomocí webkamery.

Výsledkem je výjimečná kampaň, která má navíc sociální přesah. Návrhář i modelka totiž vyzývají, aby lidé zůstali doma a omezili v době koronavirové pandemie svůj pohyb.

Nejkrásnější ženou světa je podle vědců modelka Bella Hadidová

Styl
Foto: Profimedia.cz

Bella Hadidová pro Jacquemus

Podobnou strategii zvolily i další značky. Například velkořetězec Zara rozeslal svým modelkám balíčky s oblečením a vyzval je k nafocení produktů v prostředí jejich domova.

Firma Zalando zase apeluje na to, aby lidé zůstali aktivní i v prostředí domova. Vyzvala proto své zaměstnance, aby se vyfotili při domácím cvičení a apelovali tak na to, aby lidé byli fit.

Foto: Profimedia.cz

Bella Hadidová pro Jacquemus

Reklama

Související témata:

Související články

Proč je důležité i doma nosit podprsenku

Karanténa a další opatření související s nouzovým stavem mají za důsledek to, že trávíme doma více času, než jsme zvyklí. Najednou tak odpadají každodenní...

Výběr článků

Načítám