Hlavní obsah

Monika Babišová v Bílém domě. Oblékla čtyřikrát dražší kabát než Melania Trumpová

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký prezident Donald Trump s manželkou Melanií ve čtvrtek 7. března přijali v Bílém domě českého premiéra Andreje Babiše s chotí Monikou. Ta se na setkání patřičně připravila. Oblékla si luxusní kabát, jehož hodnota vysoce přesahovala cenu kabátu první dámy USA. Podívejte se, jak to oběma dámám slušelo.

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Monika Babišová

Článek

Návštěvy českých státníků v Bílém době nebývají příliš časté, a proto jsou v médiích pokaždé ostře sledované. Kromě navazování diplomatických vztahů jsou pod drobnohledem i samotné outfity jednotlivých představitelů vlády.

Podívejte se, v čem přijela reprezentovat Českou republiku Monika Babišová a co si oblékla první dáma Spojených států Melania Trumpová.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

První dáma USA Melania Trumpová, prezident USA Donald Trump, premiér Andrej Babiš a jeho manželka Monika Babišová.

Melania zvolila tmavě zelený kožený kabát-trenčkot od britské návrhářky Alexy Chungové v hodnotě necelých 33 tisíc korun, který zdobil pásek s kulatou želvovinovou sponou.

Ačkoliv svůj kabát ani při setkání v pracovně neodložila, z několika fotek je patrné, že pod ním měla béžovou sukni.

Lodičky zvolila Melania od svého oblíbeného módního designéra Christiana Louboutina, který proslul tím, že všechny jeho boty zdobí nápadně rudá podrážka. Tentokrát sáhla po matně béžové variantě klasického modelu „So Kate“, který vyjde v přepočtu na 16,5 tisíce korun.

Foto: Profimedia.cz

Melania Trumpová

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

První dáma USA Melania Trumpová, prezident USA Donald Trump, premiér Andrej Babiš a jeho manželka Monika Babišová (zleva) zapózovali fotografům 7. března 2019 před Bílým domem ve Washingtonu.

Monika Babišová si oblékla růžový dvouřadý kabát pod kolena značky Fendi, který zdobil pásek a kožešinové rukávy, jež byly ve stejném barevném tónu. Cena kabátu dosahuje sumy téměř 135 tisíc korun, a to zejména proto, že je zdobený pravou kožešinou.

K barvě kabátu sladila Babišová i klasické lodičky do špičky značky Jimmy Choo, jejichž cena se pohybuje v řádech několika desítek tisíc korun.

Pod kabátem měla oblečené elegantní bílé šaty se zajímavou vázačkou kolem krku. Vhodně působily také delší tříčtvrteční rukávy balonovitého střihu s průstřihy. K nim sladila kabelku v barvě slonové kosti značky Fendi.

Foto: Profimedia.cz

Monika Babišová v růžovém kabátu

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Detail na lodičky Moniky Babišové

Babišová je známá svým výrazným líčením. U příležitosti návštěvy Bílého domu ale ubrala a vsadila na svěží make-up, kterému dominovaly zvýrazněné oči. Lehká tvářenka a růžová rtěnka byly správnou volbou a Babišové sluší.

Vlasy tentokrát nechala volně rozpuštěné v jemných plážových vlnách, které příjemně konturovaly obličej a hodily se ke zbytku outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Monika Babišová zvolila jemné líčení, kterému dominovaly oči zvýrazněné černou tužkou.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou

Reklama

Související články

Do Melanie Trumpové vrazil slon

První dáma Spojených států amerických Melania Trumpová se v pátek v keňském národním parku Nairobi zúčastnila krmení slůňat, aby poukázala na nutnost ochrany...

Výběr článků

Načítám