Hlavní obsah

Módní tenisky - minimalismus nahradila zdobnost

Novinky, lin

Někteří lidé tvrdí, že minimalismus (jednoduchost) je nesmrtelný a my s tím v zásadě souhlasíme. Nicméně jarní trendy velí: čím více, tím lépe - alespoň, co se tenisek týče. Podívejte se na výběr těch nejpovedenějších modelů, které zdobí výšivky, stuhy i drobné kamínky.

Foto: archiv firmy

Boty CCC, info o ceně v obchodě

Článek

Výrazné tenisky mají jednu nespornou výhodu. Oživí doslova každý outfit. Zároveň ale často mohou působit přeplácaně a kýčovitě, proto je lepší volit k nim oblečení bez zbytečných ozdob. Nejlépe vypadají například k obyčejným slim džínám a bílému tričku. Vyberte si takové, které vás zaujmou na první pohled!

Klasika s detailem

K nesmrtelné klasice patří rozhodně bílé tenisky. Pokud vám v botníku chybí, poohlédněte se po zajímavém kousku s trendy aplikacemi. Bílý základ obuvi často krášlí například květinové výšivky, ozdobné volánky, třpytivé lemování i zvýšená platforma. Výběr je jen na vás.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Deichmann, 699 Kč. CCC, 699 Kč. Destroy, 1899 Kč. Deichmann, 699 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Högl , 4999 Kč. Zoot, 3799 Kč. Humanic, 2099 Kč. Baťa, 799 Kč.

Pastelové odstíny

Oživit botník lze i teniskami ve svěžím pastelovém odstínu. Vybrat si můžete jednoduché růžové s efektním řasením, nebo se odvažte a zvolte tenisky v imitaci semiše, které jsou efektním kontrastem k lesklým stuhám a mašličce umístněné přímo nad patou.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Högl , 4799 Kč. Destroy, 1399 Kč. Deichmann, 699 Kč. Urbanlux, 1710 Kč.

Metalické tenisky

Další stylovou alternativou může být módní metalická obuv, která krásně doplní jednoduchý městský outfit a dodá mu šťávu. Pozor si ale dejte, abyste sladila barvu i s ostatními doplňky, jinak by celek vypadal příliš přeplácaně.

V módě nadále zůstává i samet, který vytváří z tenisek na pevné bílé podešvi, doplněných o poutavé kamínkové aplikace a stuhy, naprosto originální a nepřehlédnutelný model.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Humanic, 1599 Kč. CCC, 599 Kč. Baťa, 2399 Kč. Deichmann, 749 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám