Hlavní obsah

Módní ceny CFDA 2021: Nejzajímavější šaty večera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedenáctého listopadu se rozdávaly módní ceny CFDA 2021. Tato velkolepá událost, konající se každoročně v americkém New Yorku, svedla na slavný koberec nejznámější tváře módního průmyslu. Prohlédněte si, jaké šaty celebrity zvolily.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Anya Taylor-Joyová

Článek

Pokud se necháváte rády inspirovat nákladnými róbami od nejvyhlášenějších návrhářů, tak by vás neměl letošní ročník módních cen CFDA minout. O krásné šaty totiž opravdu nebyla nouze. Komu to letos slušelo nejvíce?

Jednu z nejpovedenějších a také nejodvážnějších rób předvedla herečka a zpěvačka Zendaya, která vsadila na dvojdílný komplet složený z bandeau podprsenky a nařasené sukně v červené barvě od návrhářky Very Wang.

Zendaya si z večera odnesla i jednu z hlavních cen za módní ikonu roku. Z velké části za ni vděčí svému dvornímu stylistovi Lawu Roachovi.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Zendaya

S kůží na trh se rozhodla jít také známá britská modelka Cara Delevingne, která si oblékla smokingové sako s minisukní od značky Emporio Armani. Svůj outfit ozvláštnila doplňky v jejím oblíbeném rockerském stylu - šněrovacími botami a hrubými zlatými šperky.

Kdo zaujal a kdo pohořel na slavnostním galavečeru LACMA 2021

Styl

Nevšední model předvedla další chráněnka stylisty Lawa Roache, herečka Anya Taylor-Joyová, která vsadila na fialový komplet složený z minisukně a vypasovaného saka. Kostýmek doplnila tygrovanými rukavicemi a čepečkem se závojem. Celý styling připomínal postavu filmové Cruelly De Vilové.

Minimalistický model své vlastní značky oblékla bývalá dětská hvězda a v současné době úspěšná módní návrhářka Ashley Olsenová. Naopak herečka Drew Barrymoreová svou róbou poněkud zariskovala. Na černý koberec zvolila bohatě řasené tylové šaty ve žluté barvě, které bohužel na postavě nepůsobily vůbec lichotivě.

Všechny zmíněné a další outfity naleznete v naší galerii.

Reklama

Související články

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Do britské královské rodiny se sice přivdala, ale každým dnem dokazuje, že se s modrou krví narodila. Módní styl vévodkyně Kate inspiruje miliony žen po celém...

Výběr článků

Načítám