Hlavní obsah

Milujete módu plnou elegance a ženskosti? Inspirujte se přehlídkami z New Yorku

Novinky, Linda Humlová

Od 4. do 12. února v americkém New Yorku probíhal týden módy. Světoznámí návrháři v rámci něj předvedli své nejnovější kolekce pro období podzim/zima 2020. Prohlédněte si exkluzivní přehlídky, kterým vévodila ženskost a elegance.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Zimmermann

Článek

Carolina Herrera

Návrhářka Carolina Herrera poslala na molo modelky oblečené do výrazných barev. Nechyběla oranžová, růžová, smaragdová, ale také barva roku 2020 - královsky modrá.

Střihům vévodily ženské siluety v podobě vypasovaných sak a projmutých šatů. Nechyběly ani dámské obleky, které díky výrazným barvám a potiskům nepůsobily ani trochu pánským dojmem. Inspirujte se jimi i vy a noste je ve všední den s bílými teniskami nebo na večírky s lodičkami.

Oblékněte se do modré, barvy roku 2020

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Carolina Herrera

Oscar De La Renta

Návrhář Oscar De La Renta ve své kolekci představil velké množství večerních rób. Některé z nich se dokonce objevily i na předávání filmových Oscarů.

Střihům vévodily hluboké rozparky i výstřihy, které ale nepůsobily vůbec vulgárním dojmem. Kromě šatů byly na mole k vidění oversized kabátky v pánském stylu, které díky výrazným barvám působily mladistvě a šik.

Pokud už máte dost zimního stejnokroje v podobě černé bundy či kabátu, pořiďte si je i vy a uvidíte, že váš den bude o poznání veselejší.

Oscaři 2020: Móda z červeného koberce

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Oscar De La Renta

Zimmermann

Značka Zimmermann proslula uvolněnými dámskými šaty, které ostatně nechyběly ani na poslední přehlídce.

Barevné paletě kralovala vínová, která přecházela až do růžové, ale k vidění byly také metalické modely. Co se týče střihů, značka sází na zvýraznění dámské siluety, proto téměř každý model obsahoval pásek, jenž každé ženě dopomůže k postavě přesýpacích hodin.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Zimmermann

Tory Burch

Oblíbená americká značka Tory Burch opět předvedla elegantní nositelnou módu, která sluší snad každé ženě. Kolekci dominovaly midi šaty s květinovým potiskem, kabáty v barvě velbloudí srsti a zkrácené nohavice doplněné kozačkami nad kolena.

Barevná paleta se nesla v přírodních tónech, kterými prostupovala výrazná smaragdová či zelenkavá barva.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Tory Burch

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám