Hlavní obsah

Ležérně a pohodlně podle modelky Rosie Huntington-Whiteleyové

Novinky, Eva Dvořáková

Na britské modelce a příležitostné herečce Rosie Huntington-Whiteleyové nejsou typické jen její plné a smyslné rty. Především je známá díky svému uvolněnému casual (ležérnímu) stylu, který může napodobit úplně každý.

Foto: Profimedia.cz

Rosie Huntington-Whiteleyová

Článek

Velmi moderní alternativou a osvěžením šatníku od obyčejných modrých džínsů (Paige Denim, cca 5000 Kč) jsou v dnešní době kalhoty s dírami na kolenou. Modelka je doplnila elegantně a moderně, pomocí světlého trika a bílého, vzdušného vzorovaného saka Chloé, za zhruba 67 000 Kč.

Vděčnou kombinací jsou světle modré džíny a páskové boty na podpatku, které jsou stejně jako kabelka a sako značky Chloé a stojí přibližně okolo 10 000 Kč. Kabelku Rosie sladila s trikem, neuděláte ale chybu, pokud zvolíte stejnou nebo podobnou barvu jako u bot.

Foto: Archiv firem

Sandálky na podpatku, Asos, 1184 Kč. Triko, F&F, 469 Kč. Kabelka, Deichmann, 999 Kč. Džíny, F&F, 699 Kč.

Námořnický styl, který křehké blondýnce neuvěřitelně sluší, oblékla v ulicích New Yorku. Modré semišové lodičky pocházejí z dílny ikonického návrháře Christiana Louboutina a sehnat se dají okolo 13 000 korun. Kabelka Givenchy, ladicí s kalhotami, přišla modelku na více než 88 000 korun, širší pruhované kalhoty značky Joseph Pants jsou už sice vyprodané, ale stály okolo 8000 korun.

Foto: Archiv firem

Sáčko ONLY, Zoot, 1099 Kč. Lodičky Blink, Answear, 599 Kč. Kabelka, Mango, 1499 Kč. Tričko, Lindex, 249 Kč. Kalhoty, H&M, 899 Kč.

Pohodlný outfit na cesty? Modelka si s ním poradila po svém, a to kombinací bílé a bledě modré. I tady se opakuje kabelka Givenchy zdobená hadí kůží, kterou modelka obléká k více outfitům vzhledem k její neutrální barvě. Semišové boty Manolo Blahnik vyšly zhruba na 14 000 korun a bílé kalhoty značky Siwy na cca 5000 Kč, ty můžete nahradit obyčejnými volnými džínami nebo plátěnými kalhotami.

Foto: Archiv firem

Kabelka Paul´s Boutique, Asos, 2762 Kč. Bundička, Bershka, 999 Kč. Lodičky, Zara, 1899 Kč. Triko, Mango, 199 Kč. Bílé kalhoty, Zara, 1499 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Okopírujte styl vévodkyně Kate

Jedna z nejsledovanějších ikon, manželka britského korunního prince Williama, byla už od počátku odtajnění vztahu s populárním členem královské rodiny bedlivě...

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro...

Květinové motivy přivolávají jaro

Už za necelý měsíc nás čeká první jarní den. Meteorologové slibují, že se venku začne citelně oteplovat a i my můžeme pozorovat, že se příroda začíná pomalu...

Výběr článků

Načítám