Hlavní obsah

Léto ve znamení jemných a barevných šperků

Novinky, Linda Humlová

Ženy se od nepaměti zdobí nejrůznějšími druhy šperků. Nezáleží ani tak na tom, jestli se jedná o bižuterii nebo drahý kov, ale na tom, aby se nám šperk líbil. Letos jsou v módě decentní a jednoduché pozlacené šperky, které se dají lehce kombinovat i vrstvit, na své si ale přijdou i milovnice barev. Rozzařte si léto ještě více a pořiďte si šperk, který bude ozdobou vaší pokladnice.

Foto: archiv firmy

Jednoduché šperky Satya

Článek

Podívejte se na náš výběr krásných a jednoduchých šperků, které vás jen tak neomrzí.

Náhrdelníky

Drobné řetízky s přívěskem patří mezi stálice šperkovnic žen po celém světě. Letos navíc „frčí” spirituální přívěsky se skrytým významem a symbolikou, která má například nositelku chránit před škodlivými vlivy nebo špatnou náladou.

Foto: Archiv firem

1. Tous, info o ceně v obchodě. 2. Antipearle, 4900 Kč. 3. Satya, 2240 Kč. 4. Klenoty Aurum, 2590 Kč. 5. Zoot, 1259 Kč. 6. Satya, 2440 Kč

Prstýnky

Pokud milujete prstýnky, tak víte, že jeden nikdy není dost. Vyhněte se ale obřím prstenům, které vypadají, jako byste je zdědila po babičce. Místo toho si pořiďte pár decentních kousků, které můžete lehce kombinovat. Skvěle spolu vypadají i například jeden hladký a jeden štrasový prstýnek na jednom prstě.

Pokud dáváte přednost minimalismu, můžete se poohlédnout i po jednom extravagantním kousku, který vás jen tak neomrzí, a navíc jistě přitáhne pozornost nejen vašich kamarádek. Pozor si ale dejte i na to, abyste měla upravené ruce a nehty, na které prstýnky přitahují pozornost.

Foto: Archiv firem

1. Pandora, info o ceně v obchodě. 2. Brosway, info o ceně v obchodě. 3. Pandora, info o ceně v obchodě. 4. ALOVE, info o ceně v obchodě. 5. Antipearle, 3100 Kč. 6. Antipearle, 5800 Kč. 7. Pandora, info o ceně v obchodě

Náramky

Náramky patří mezi šperky, které můžete libovolně měnit a navzájem vrstvit. Obzvláště v létě patří mezi veselé detaily, které dodají vašemu looku šťávu.

Pořídit si můžete jak jednoduché tenké šňůrky nebo řetízky s přívěskem, tak široké elegantní náramky, které vypadají elegantně například k jednoduchým bílým košilovým šatům. Pokud máte ráda náramky s korálky, můžete si pořídit letní obdobu například v tyrkysově modré barvě, která vám bude krásně připomínat moře.

Foto: Archiv firem

1. ALOVE, různé druhy, info o ceně v obchodě. 2. Tous, info o ceně v obchodě. 3. Pandora, 1225 Kč. 4. Frey Wille, různé druhy, info o ceně v obchodě

Náušnice

Chcete povýšit váš styl na jinou úroveň? Začněte kombinovat náušnice s oblečením. Vsadit můžete na klasické zlaté a stříbrné modely, pokud chcete nechat vyniknout vaše opálení, pořiďte si náušnice v tyrkysové barvě. Ty dlouhé navíc prodlužují krk a nejlépe vyniknou, pokud si svážete vlasy.

Pokud naopak hledáte jednoduché náušnice, které se budou hodit ke všemu, volte takové, které jsou v barvě vašeho oblíbeného kovu. Skvěle a nadčasově vypadají i modely s perlou, kromě klasických bílých můžete zkusit i ty černé.

Foto: Archiv firem

1. Antipearle, 3100 Kč. 2. Fler, info o ceně v obchodě. 3. Brosway, info o ceně v obchodě. 4. Fler, info o ceně v obchodě. 5. Brosway, info o ceně v obchodě. 6. Tous, info o ceně v obchodě

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Objevte kouzlo dřevěných šperků a doplňků

Dřevo je v módě. Vyrábí se z něj šperky, hodinky i různé nevšední dárkové předměty a vychytávky. Dřevěné doplňky přitom nenosí jen hipsteři, ale také lidé...

Výběr článků

Načítám