Hlavní obsah

Léto v denimu aneb Osvěžte svůj šatník novými kousky

Novinky, Linda Humlová

Denim kraluje každé sezoně. Není proto divu, že se jedná o investici, která se vám mnohokrát zúročí. Tento extrémně kvalitní a odolný materiál ve vašem šatníku totiž může přetrvat dlouhá desetiletí. Jakými trendy kousky rozšířit svoji sbírku?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Marks & Spencer

Článek

Letošní léto je poněkud chladnější než to minulé a lehoučké šaty proto často smutně zůstávají viset na ramínku. To je ale velká škoda, stačí totiž přehodit stylovou denimovou bundičku a uvidíte, že vám bude tak akorát.

Vsaďte na klasickou modrou, nebo se odvažte a zvolte například pastelově růžovou či krémovou, která je rovněž univerzální a hodí se takřka ke každé barvě.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Levi´s

Móda ve stylu městské riviéry

Styl
Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 649 Kč. Košile, Desigual, 2599 Kč. Sandály, Kazar, 3999 Kč. Bunda bílá, Marks & Spencer, 999 Kč. Bunda béžová, Marks & Spencer, 1299 Kč. Džíny, F&F, 649 Kč.

Asi každá z nás má doma alespoň jeden pár slim džínů. Pokud ale chcete svůj módní styl pozvednout, vyměňte je za rozšířené nohavice. Nosí se ty ve střihu „mom jeans“, které jsou cigaretové a do pasu, a „straight jeans“, které mají rovné nohavice a jsou inspirovány 80. léty.

Noste je společně s basic kousky, jako jsou černé upnuté topy nebo třeba bílé košile. Porozhlédnout se můžete také po džínových košilích, sukních nebo třeba doplňcích.

Foto: archiv firem

Zleva: Modré, F&F, 499 Kč. S proužky, Marks & Spencer, 699 Kč. Šedé, Marks & Spencer, 1499 Kč. Modrá bunda, Levi´s, 3499 Kč. Šedá bunda s flitry, H&M, 1299 Kč. Modrá bunda s páskem, F&F, 749 Kč.

Foto: archiv firem

Džíny, Marks & Spencer, 699 Kč. Bunda F&F, 699 Kč. Košile, Desigual, 2599 Kč. Košile, Desigual, 1899 Kč. Šortky, F&F, 349 Kč.

Reklama

Související články

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy....

Výběr článků

Načítám