Hlavní obsah

Lady Gaga předvedla na Met Gala striptýz. Skončila ve spodním prádle

Novinky, Linda Humlová

Jako cibule. Tak vypadala zpěvačka Lady Gaga na slavnostním večeru Met Gala, který se konal v pondělí pod taktovkou newyorského Metropolitního muzea. Na červený koberec totiž dorazila v ohromné růžově róbě, pod kterou skrývala další dvoje šaty, nakonec ale skončila jen ve spodním prádle. Její originální nápad vzbudil ohromné pozdvižení. Zasmála se i jindy stoická šéfredaktorka a organizátorka celé akce Anna Wintourová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lady Gaga se na Met Gala ukázala ve čtyřech outfitechVideo: Reuters

 
Článek

Zpěvačka a popová superstar Lady Gaga je známá svými módními výstřelky. Ve společnosti se již objevila v šatech ušitých z masa, v kosmických modelech a mnoha jiných. To, že kreativita je její silná stránka, potvrdila i na letošním slavnostním večeru Met Gala.

Foto: archiv, Právo

Lady GaGa

Zpěvačka dorazila v objemných růžových šatech, které v sobě ukrývaly další modely. Po vysvlečení z prvních růžových šatů ukázala elegantní černou róbu, po ní zase jednoduché růžové šaty se špagetovými ramínky. Tím ale představení nekončilo.

Gaga totiž přítomné překvapila tím, že si svlékla i druhé růžové šaty a odhalila černé třpytivé spodní prádlo a síťované punčochy. Outfit korunovaly její typické kozačky na extrémně vysokých platformách. Zpěvačka jimi dohání výšku. Měří totiž jen sto padesát pět centimetrů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám