Hlavní obsah

Když ženám nesluší blond

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po platinové barvě vlasů zatoužila v průběhu života zcela jistě nejedna žena. Jenže málokterá se k tomu odhodlala a nechala si svou přírodní barvu na blond proměnit. Jak to ale vypadá, když se taková změna nepovede?

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie byla také chvíli blond. Bylo to ale kvůli roli ve filmu Life or Something Like it (Život nebo něco takového. Naštěstí se pak krátce po své blonďaté epizodě vrátila k tmavé hřívě. Ta jí k zeleným očím sluší daleko více.

Článek

O blondýnkách se vypráví spousta vtipů, kolují fámy o jejich inteligenci, ale řada mužů označuje blonďaté ženy za nejvíce přitažlivé. Obecně ti, kdo mají kudrnaté vlasy, by si přáli mít rovné, ti, kdo se chlubí havraní černí, by byli radši zrzaví a naopak.

Dnešní doba ale všem poskytuje určitý luxus. A to v tom smyslu, že se prakticky během chvíle můžeme rozhodnout a v mžiku se stát někým jiným. Nebaví vás dlouhé vlasy? Zkraťte je. Omrzela vás jejich délka a toužíte splétat dlouhé rozpustilé copy? Je to sice dražší záležitost, ale do několika hodin se můžete chlubit vlasy do půli zad.

A stejně tak to je i s barvením hlavy. Spousta žen se barví jen tak, protože je to jejich koníček a rády experimentují nebo podléhají tlaku svých známých a rodiny. Některé ale zůstávají věrné tomu, v čem se cítí nejlépe, a naopak se bojí riskovat. Ale když už se rozhodnou, jako argument jim většinou slouží pořekadlo, že risk je přece vždy zisk. A je to tak. Mnohé ženy přišly totiž na to, že platinová barva je pro ně absolutně nevhodná a možná by se jí navždy měly vyhýbat obloukem. Ne vždy je to totiž šťastná volba.

Foto: Profimedia.cz

Anne Hathaway

Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel

Foto: Profimedia.cz

Zooey Deschanel

Foto: Profimedia.cz

Katharine McPhee

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Foto: Profimedia.cz

Winona Ryder

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Love Hewitt

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám