Hlavní obsah

Jak do svého šatníku jednoduše zařadit bílou barvu

Bílé barvy se mnoho žen bojí. Přitom zbytečně. Tato barva sluší všem bez rozdílu věku i barevného fototypu, snadno se kombinuje, a navíc působí nesmírně elegantně a čistě. Jak ji jednoduše zakomponovat do svého šatníku?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto F&F

Článek

Pokud máte ráda jemný romantický styl a zároveň si potrpíte na pohodlí, pořiďte si na první teplé dny rozevláté bílé šaty nebo halenku z příjemného materiálu. Ideální je bavlna nebo len, který skvěle odvádí pot, a navíc má doslova chladivé účinky.

Vsaďte na volnější střih, který sluší všem ženám bez ohledu na typ postavy. Pokud potřebujete postavu opticky prodloužit, vsaďte na výstřih do písmene V. Štíhlé ženy mohou sáhnout po lodičkovém výstřihu, který skvěle upozorní na klíční kosti.

Udělejte si radost jarní romantickou halenkou

Styl

Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny a zvolit model s balónovými či volánkovými rukávy, které jsou hitem letošní sezony.

Svůj outfit pak doplňte kousky v neutrálním duchu. Skvěle vypadají kabelky z přírodních materiálů, jako je lýko nebo klasika v podobě kůže. Velmi trendy jsou malé kabelky na velkém řetězu po vzoru značky Bottega Veneta.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Levi's, 1999 Kč. Šaty, H&M, 899 Kč. Bílé šaty, Maje (prodává Zalando), 6600 Kč. Šaty, H&M, 999 Kč. Kabelka béžová, Seidenfelt (prodává Zalando), 1680 Kč. Kabelka přírodní, Marks & Spencer, 899 Kč. Sandály, See by Chloé (prodává Zalando), 5160 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty, Lindex, 2499 Kč

Pokud nejste šatová, vsaďte na klasickou bílou halenku nebo blůzku. Skvěle vypadají rozevláté lněné modely v kombinaci s volnými kalhotami do pasu. Zvolit můžete také vyšívaný model, který zase vynikne v kombinaci s denimem.

Odvážnější mohou vyzkoušet monochromatický look, který je na nadčasový a hodí se jak na romantickou schůzku, tak například na dovolenou. Doplňte nazouváky nebo minimalistickými koženými sandály.

Foto: archiv firem

Zleva halenka Levi's (prodává About You), 1319 Kč. Kabelka, Lindex, 599 Kč. Bílý krajkový top, F&F, 599 Kč. Kalhoty, Lindex, 1499 Kč. Halenka, H&M, 636 Kč. Džíny, Marks & Spencer, 1499 Kč. Boty, CCC, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Halenka, F&F, 749 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Jarní kabelky, které nedáte z ruky

S prvním jarním dnem přichází také obměna garderoby. Pokud jste již vytřídila svůj šatník a zbylo vám v něm místo, odměňte se novou kabelkou ve výrazné barvě....

Výběr článků

Načítám