Hlavní obsah

Inspirujte se letním šatníkem celebrit

Novinky, Linda Humlová

Léto je v polovině a vám už docházejí nápady, co si obléknout na sebe? Inspiraci můžete nalézt u celebrit. Ty díky svým stylistům přicházejí stále s novými variacemi oblečení, které vypadá téměř vždy skvěle. Podívejte se, co v téměř až tropických teplotách nosí modelka Karolína Kurková nebo třeba sestra vévodkyně Kate, Pippa Middleton.

Foto: Profimedia.cz

Zleva návrhářka Victoria Beckhamová, modelka Miranda Kerrová, modelka Karlie Klossová

Článek

Ať už trávíte letní měsíce na dovolené nebo v práci, jistě se chcete cítit pohodlně a šik, i když si občas připadáte, že tajete pod přímým sluncem jako nanuk. Jak zvládají léto celebrity a co volí za oblečení?

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski je hvězdou Instagramu číslo jedna. Sice ji jen málokdy vidíme oblečenou v něčem jiném, než jsou plavky, ale pokud se tak stane, tak to vždycky stojí za to. Nám se líbí jednoduchý model džínových šortek a splývavého topu s výrazným kimonem, které celý look pozvedne na jinou úroveň. Na nohy obujte klasické hnědé sandálky a do ruky si vezměte trendy slaměné psaníčko.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Celebrity+ outfit

Karolína Kurková

Málokterá česká celebrita je známější než právě Karolína Kurková. Ta si svou vynikající pověst vybudovala na sympatické povaze, těle a stylu. Ten je totiž vždycky perfektní a Karolína téměř nikdy nešlápne vedle. O tom svědčí i námi vybraný model, který se hodí nejen na nejrůznější akce, ale také na normální nošení. Zatímco pruhovaná košile a pouzdrovka je klasika, slaměný klobouk a ladící boty se slaměnou platformou dodají celému looku letní náladu a šmrnc.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Celebrity+ outfit

Pippa Middleton

Není nic pohodlnějšího než bohémsky volné maxi šaty. Ty Pippa doplnila zelenou kabelkou a oranžovými botami na klínku. Klidně ale můžete zvolit jiný odstín kabelky a boty na podpatku vyměnit za placaté espadrilky. Důležité je jen zachovat škálu barev, která se objevuje na šatech.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Celebrity+ outfit

Amal Clooney

Manželka George Clooneyho, Amal, je dáma v každé situaci. Do jejího šatníku patří krátké šaty, kostýmky a overaly.  Právě jeden z jejích overalů jsme vybrali jako letní módní inspiraci, která se ve skříni jen tak neztratí. Jednoduchý olivový overal už nemusíte ničím kombinovat. Stačí k němu jen doladit doplňky v odstínech hnědé a můžete vyrazit do práce i do města.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Celebrity+ outfit

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám