Hlavní obsah

Univerzální bílé šaty, bez kterých se letos v létě neobejdete

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte ´nesmrtelný´ kousek, který unosíte každé léto, pořiďte si bílé šaty. Ty se totiž hodí jak do města, tak na letní dovolenou, obléknout si je hravě můžete na procházku, večírek i do práce. Stačí si pohrát s doplňky, nasadit oblíbené páskové sandálky a vypadáte, jako byste se vrátila z francouzské Riviéry.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 999 Kč. Pull and Bear, 549 Kč. Mango, 1699 Kč. Mango, 1699 Kč

Článek

Bílé šaty sluší snad všem ženám. Ať už jste blondýnka, brunetka nebo zrzka, jste lidově řečeno jako „drobek”, nebo žena „krev a mlíko”, věřte, že budou slušet každé z vás.

Na procházku

Bílé šaty jsou ideálním kouskem do velkoměsta i do poklidné přírody. Opakujícím se trendem jsou volánky a krajky, tak na ně vsaďte i vy! Skvěle také vypadají v kombinaci s džínovinou, lehce přehozená denimová bundička přes ramena je sázka na jistotou.

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 399 Kč. Zara, 799 Kč. Topshop, info o ceně v obchodě. Mango, 999 Kč

Na večírek

S dlouhými letními večery přicházejí ještě delší oslavy a večírky všeho druhu. Buďte na ně připravená a pořiďte si zajímavě řešené bílé koktejlky, které dají vyniknout vašemu dovolenkovému opálení. Uvidíte, že ostatní z vás nespustí oči!

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 899 Kč. Mango, 799 Kč. Mango, 999 Kč. Topshop, info o ceně v obchodě

Do práce

Oblečení do práce není nikdy dost. Výhoda bílých šatů je ta, že působí decentně a žensky, navíc je užijete v seriózním zaměstnání i mimo něj. Pořídit si můžete klasické košilové šaty nebo ženské krajkové s áčkovou sukní. Pozor si ale dejte na výběr materiálů. Ideální je 100% bavlna, ve které se nebudete zbytečně potit.

Foto: archiv firem

Zleva: Reserved, 499 Kč. H&M, 899 Kč. Mango, 999 Kč. H&M, 1299 Kč

Vhodné i pro boubelky

Obecně vzato se bílá barva považuje za tu, která rozšiřuje. Stejně tak ale může silnějším ženám skvěle lichotit. Stačí si vybrat volnější modely, které odpoutají pozornost od problémových partií, navíc jsou na léto perfektně vzdušné.

Vždy ale pamatujte na to, aby měly šaty zajímavý detail. Ať už jde o krajkované či volánkové rukávy, projmutí v pase nebo poloprůhledné detaily, uvidíte, že na šatech vyniknou a vy v nich nebudete vypadat mohutně.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 999 Kč. Orsey, 699 Kč. Lindex, 700 Kč. H&M, 1299 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám