Hlavní obsah

Hledáte něco nového na sebe? Vyberte si ze široké škály overalů

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebaví vás stát před skříní a zdlouhavě bádat nad tím, co si vezmete na sebe? Není nic jednoduššího než si pořídit overal. Díky tomuto jednodílnému kousku oděvu nebudete muset přemýšlet nad různými kombinacemi oblečení a vyhnete se tak problémům typu, že tričko, které se hodí k vaší sukni, je právě v prádle. Navíc overal sluší všem ženám bez ohledu na věk či postavu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 899 Kč. Reserved, 799 Kč. Zara, 1299 Kč

Článek

Overaly už dávno nejsou synonymem pracovních oděvů. Stala se z nich módní záležitost, kterou si mohou dovolit ženy bez rozdílu věku.

Nespornou výhodou overalu je, že si ho stačí obléknout, přidat letní boty, kabelku a můžete vyrazit téměř na jakoukoli akci. Pokaždé se díky němu budete cítit upraveně a zároveň pohodlně.

Krátké overaly

Overaly s krátkými nohavicemi se hodí zejména pro mladší slečny. Ty tak mohou bez ostychu ukázat nohy a nemusí si přitom hlídat nevyzpytatelný lem sukně. Doporučujeme vybírat výrazné barvy, které se báječně hodí k létu, a navíc zdůrazní opálení.

Foto: Archiv firem

Zleva, H&M, 799 Kč. Stradivarius, 479 Kč. Zoot, 349 Kč

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 799 Kč. Takko, 449 Kč. Takko, 449 Kč

Dlouhé overaly

Dlouhé overaly se hodí doslova pro každou postavu. Můžete si vybrat modely se širokými nohavicemi, které odpoutají pozornost od postavy typu hruška.

Pokud vás naopak trápí širší ramena, vyberte si model s volnějším vrškem a spodek volte ve slim střihu, který upoutá pozornost na vaše nohy. Objem v hrudníku můžete dohnat pomocí overalů s volánky, skvěle vypadají i kousky s odhalenými zády. Ale pozor, u těch je podprsenka přísně zakázaná.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 899 Kč. Zara, 899 Kč. Mango, 1699 Kč

Proužky

Svislé proužky bychom mohli přiřadit k malému zázraku. Dokážou totiž na místě ubrat pár kilogramů, a navíc mají omlazující efekt.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 599 Kč. H&M, 1299 Kč. H&M, 279 Kč

Vyberte si nesmrtelné barevné kombinace, jako je bílá a černá nebo námořnická modrá a bílá. Uvidíte, že uděláte parádu jak na dovolené, tak v kanceláři mezi kolegy.

Foto: Archiv firem

Zleva: Šatový overal Zara, 799 Kč. Mango, 1299 Kč. Zara, 899 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám