Hlavní obsah

Pusťte do svého šatníku nesmrtelné proužky

Novinky, Linda Humlová

Proužky patří mezi módní stálice. Hodí se takřka ke všemu, skvěle vypadají na univerzální volné košili, stejně tak na ležérních kancelářských šatech. Nebojte se je proto pustit do svého šatníku.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Zara, 599 Kč. Zara, 799 Kč. Zara, 899 Kč

Článek

Proužky byly, jsou a budou trendy. Pokud vám v šatníku chybí, pořiďte si alespoň jeden základní kousek, který jen tak nezevšední.

Klasická košile

Pruhované košile patří mezi stálice pánského šatníku a měly by patřit rovněž do toho dámského. Vypadají skvěle jak k džínům, tak k šortkám i volně přehozené přes plavky.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 399 Kč. Zara, 899 Kč. H&M, 559 Kč. Nautica, 2999 Kč

Největší výhoda pruhované košile spočívá v její variabilitě. Můžete ji nechat volně splývat přes kalhoty nebo moderně zastrčit do kalhot s vysokým pasem. Zároveň z ní můžete vytvořit nevšední doplněk. Stačí si uvázat rukávy kolem pasu a máte designový outfit jako vyšitý.

Hravé topy

Důkazem, že se proužky hodí na každodenní nošení, jsou topy a trička. Nechcete se potit v košili, přesto máte v práci nařízený dress code? Pořiďte si košilový top na ramínka, který vypadá elegantně, zároveň je lehký a vzdušný.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 799 Kč. Zara, 549 Kč. Esprit, 999 Kč. Stradivarius, 449 Kč

Naopak na drink zvolte takzvané off shoulder topy, které odkrývají šíji a ramena. Uvidíte, že v nich budete vypadat něžně a žensky, navíc se vám na kůži nevypálí ramínka od sluníčka.

Pro chvíle domácí pohody si po vzoru Pařížanek pořiďte obyčejné proužkované tričko, které působí ležérně a zároveň pohodlně.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 799 Kč. Zoot, 569 Kč. Stradivarius, 799 Kč. Mango, 799 Kč

Foto: Archiv firem

Zleva: F&F, 359 Kč. Esprit, 999 Kč. Zoot, 279 Kč. H&M, 249 Kč

Elegantní šaty

Hledáte letní šaty, které unosíte ve dne v noci? Spolehněte se na ty s proužky. Variant je nepřeberné množství, můžete si tak vybrat mezi klasickými košilovými, volnými, vypasovanými nebo těmi se spadlými rameny.

Foto: Profimedia.cz

Nejen, že se báječně hodí na léto, ale užijete je i napříč rokem. Na podzim si jen stačí obléknout černé punčocháče a přidat koženou bundu nebo kabát.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám