Hlavní obsah

Devět z deseti žen upřednostňuje muže v boxerkách, slipům hrozí zánik

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmdesát devět procent žen má rádo, když muž nosí boxerky. K mužské postavě jsou totiž mnohem milosrdnější, zatímco slipy sluší jen opravdu málokomu. Ne každý muž se může chlubit postavou Davida Beckhama, u kterého je v podstatě úplně jedno, co má na sobě.

Foto: Profimedia.cz

Většině žen se muži ve slipech nelíbí.

Článek

Britští odborníci provedli tříkolový průzkum, ve kterém nafotili mužské modely v prádle oblíbených značek a na sociálních sítích nechali ženy hlasovat, který z nich se jim nejvíce líbí.

Foto: Profimedia.cz

Ve všech kolech jednoznačně zvítězili muži s boxerkami. Slipy se líbily jen 11 % žen, což je skutečně velmi málo.

Foto: Profimedia.cz

Touží-li muž být atraktivní pro co největší počet žen, pak by měl zapomenout na slipy včetně slipových plavek a za všech okolností upřednostnit boxerky.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Anketa

Co upřednostňujete vy?
Slipy
11,5 %
Boxerky
82,6 %
Je mi to úplně jedno
5,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 14464 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Ideální postava muže aneb Jak být výjimečný

Touha po dokonalém těle dnes již není jen doménou žen. Stále více mužů trpí komplexy kvůli vizáži a není divu. V médiích na ně denně vyskakují fyzicky naprosto...

Až pětina mužů si holí svou hruď

Chloupky na hrudi byly ještě nedávno považovány za symboly mužnosti. Trendy i praktičnost dnes ale nabádají k jejich odstraňování. Podle posledního průzkumu si...

Výběr článků

Načítám