Hlavní obsah

Co ženy v posteli nesnášejí ze všeho nejvíc

Novinky, lin

Sex obecně patří mezi nejhlubší lidské prožitky a jen málokdo s tímto tvrzením nesouhlasí. Nic není ale tak růžové, jak se může zdát, a proto i při sexu často dochází k různým nepříjemným situacím. Co nejčastěji trápí ženy a co muže?

Foto: Profimedia.cz

Sex nemusí být vždy příjemným požitkem.

Článek

Výsledky nedávno uskutečněného průzkumu, který zahrnoval odpovědi 3000 dospělých, ukázaly, že nejvíce frustrujícím zážitkem při sexu je pro ženy to, když se necítí dostatečně sebevědomě. Pro tuto variantu hlasovalo celkem 30 % dotázaných.

V těsném závěsu se pak umístil příliš krátký sex. Následovala absence orgasmu a nedostatečná předehra. Muži naproti tomu uvedli, že nejhorší sex je pro ně ten, který trvá příliš krátkou dobu.

Dále pak nejvíce z nich uvedlo, že jim vadí, když nedokážou přivést partnerku k orgasmu, dojde k přerušení či nedosažení orgasmu. Sedmnáct procent pak zakřížkovalo odpověď, že nejhorší sex je ten, ze kterého si odnesou sexuálně přenosnou infekci.

Zajímavým zjištěním je, že muži problémy se sebevědomím neřeší, tato varianta se ani zdaleka nedostala na seznam jejich nejčastějších odpovědí. Důvodem podle serveru Health může být i to, že ženy jsou k sobě více kritické a více o sexu přemýšlejí.

Reklama

Související články

Dobré vztahy jsou možné i po rozvodu

Rozvod mnoho lidí hodnotí jako jednu z nejbolestivějších a nejkomplikovanějších událostí svého života. Komunikace s bývalým partnerem se během něj často...

Sexuální tabu 21. století

Sex je v 21. století věcí, o které se obecně denně mluví v médiích i na sociálních sítích. Přesto vás možná překvapí, že některé známé věci týkající se...

Výběr článků

Načítám