Hlavní obsah

Čím muži odpuzují ženy

Novinky, zun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muže milujeme a většinou se shodujeme, že bychom bez nich nechtěly žít. I naše drahé polovičky nám však dokážou lézt v určitých okamžicích a některými svými projevy neskutečně na nervy. Když pomineme vztahové a komunikativní neshody, které jsou u každého jiné, existují věci, které ženám na mužích vadí obecně.

Foto: Profimedia.cz

Tak něco mezi tím?

Článek

Muži se rádi otočí za upravenou ženou, nemálo z nich ovšem pořád tvrdí, že chlap má být chlap, a ne nějaký navoněný šampón. Je to nesmysl. I žena ráda okem spočine na upraveném muži.

Situace se sice značně lepší, ale stejně se stane, že jízda metrem, autobusem nebo tramvají může být pro naše nosy náročná. V létě je to obzvlášť síla, když si vedle nás stoupne muž, který deodorant či parfém nikdy nepotkal. Zřejmě razí teorii, že správný chlap má smrdět. Nemá, a kosmetický trh nabízí mnoho sprchových gelů a vůní určených speciálně pro muže. Stačí si jen vybrat.

S celkovou hygienou souvisí také čisté vlasy a upravené nehty. Rády svého drahého hladíme po vlasech. Mastné vlasy plné lupů či naopak vlasy s tunou gelu ale k vískání rozhodně nelákají. Stejně tak nebude nikdy příjemný pohled na špinavé ruce. Snad každá žena touží po mužském objetí a jemných dotecích, ale při pohledu na dlouhé špinavé nehty ji jakákoli touha po něžnostech zaručeně přejde. Ti, kdo to nezvládnou sami doma, mohou zajít do kosmetického studia nabízejícího manikúru a pedikúru. Nejsou totiž jen pro ženy, ale mají i mužské klienty.

Záplatované, ale čisté šaty

Další věcí, která ženu dokáže spolehlivě odradit, je zápach z úst a zkažené zuby. Krásného úsměvu a svěžího dechu přitom může dosáhnout každý, kdo o svou ústní hygienu dbá. Na výběr je mnoho výrobků, od zubních past, přes bělící, ústní vody a další doplňky. V případech, kde nestačí domácí péče, musí nastoupit dentální hygienik či zubní lékař.

A poslední věcí, která přitáhne pozornost ať pozitivní, či negativní, je oblečení. Nechceme navádět k útoku na peněženky a konta. Naopak. Většina žen totiž neřeší, jestli muži nosí značkové oblečení nebo vybrané kousky ze second handu. Bezpečně si ale všimnou, v jakém stavu oblečení je. Špinavými botami, roztrhanými kalhotami či vytahaným tričkem muži těžko zabodují. Ale aby nedošlo k mýlce, ženy nechtějí modely, kteří budou mít plnější skříň, ale ocení, když se o sebe muži budou starat.

Reklama

Související články

Jak se moderní muži obětují pro partnerky

Najít vysněnou práci poblíž svého bydliště se ne každému poštěstí. Většinou je třeba do zaměstnání dojíždět, v radikálnějším případě se i přestěhovat. Kvůli...

Výběr článků

Načítám