Hlavní obsah

Boty k vodě, které vám vydrží věčně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tropické teploty jsou konečně tu. Pokud máte to štěstí a můžete si je užít u vody, nezapomeňte si přibalit lehké pantofle či žabky, které se snadno udržují a jsou takřka nezničitelné. Jaké jsou letos v módě?

Foto: archiv firmy

Boty k vodě zleva: 1699 Kč, 1359 Kč, 899 Kč. Vše Crocs (prodává Urbanlux).

Článek

Chystáte se na dovolenou nebo si hodláte užít tropických teplot v Česku v pohodlí domova u bazénu nebo u nedalekého rybníka? Pak ve vaší povinné výbavě nesmí chybět boty k vodě. Jaké zvolit?

Kožené modely nechte doma, zbytečně by do sebe mohly nasáknout vodu, zkroutit se či jinak poškodit. Přednost dejte naopak klasickým modelům ze syntetických materiálů. Ty sice nevypadají tak elegantně, ale věřte, že vám u vody udělají dobrou službu.

Vybírat můžete například mezi žabkami, které se lehce nazouvají a díky zaháknutí mezi prsty dobře sedí na noze. Pokud vás trápí problémy s klenbou, vsaďte na modely s tvarovanou stélkou.

Foto: archiv firem

1. Desigual, 999 Kč. 2. Desigual, 999 Kč. 3. Crocs (prodává Urbanlux), 899 Kč. 4. Tommy Jeans, 899 Kč. 5. Crocs (prodává Urbanlux), 899 Kč. 6. Color of California (prodává Zalando), 1800 Kč. 7. Deichmann, 499 Kč. 8. Camper (prodává Zalando), 2080 Kč

V případě, že jsou vám žabky nepohodlné a způsobují vám mezi prsty otlačeniny, ideální volbou pro vás budou tradiční nazouvací sandály, které jsou navíc trendy a nechybí v portfoliu žádné značky, včetně těch luxusních.

Tři styly topů, které budou kralovat letošnímu létu

Styl

Letos jsou trendy zejména modely v jemných pastelových barvách, které můžete sladit se svými plavkami. Vyberete si jemně růžové, pomněnkově modré, elegantní béžové nebo zelenkavé?

Foto: archiv firem

1. Crocs (prodává Urbanlux), 759 Kč. 2. H&M, 299 Kč. 3. Crocs (prodává Urbanlux), 1199 Kč. 4. H&M, 599 Kč. 5. H&M, 399 Kč. 6. Deichmann, 599 Kč. 7. H&M, 299 Kč. 8. H&M, 299 Kč

Odvážnější pak mohou vsadit na tropické vzory, které jsou jako stvořené na letní dovolenou u moře. Elegantnější variantou jsou pak klasické jednobarevné pantofle v neutrálních barvách či ty zdobené zlatými komponenty.

V případě, že chcete svoji postavu opticky prodloužit, vsaďte na modely s platformou, které jsou hitem číslo jedna.

Foto: archiv firem

1. Crocs (prodává Urbanlux), 1799 Kč. 2. F&F, 249 Kč. 3. CCC, 699 Kč. 4. Liu Jo (prodává Answear), 1699 Kč. 5. Tommy Hilfiger (prodává Answear), 1099 Kč. 6. Boss (prodává Answear), 1799 Kč. 7. Calvin Klein (prodává Answear), 1099 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Košilové šaty: Jaké si vybrat a jak je nosit

Sháníte nové letní šaty? Pak se porozhlédněte mezi těmi košilovými, které sluší všem ženám bez ohledu na věk. Díky různým střihům a stylingovým trikům dokážou...

Čím oživit pánský letní šatník

Pánský šatník sice není tak bohatý, jako ten dámský, ale i tak se s ním dá kouzlit. Šaty zkrátka dělají člověka a hezky upravený muž je potěchou pro oko. Jaké...

Výběr článků

Načítám