Hlavní obsah

Tři styly topů, které budou kralovat letošnímu létu

Ačkoliv tomu teploty neodpovídají, snad už za chvíli nastane léto a s ním i tropické dny a horké noci. Pořiďte si na večerní sedánky sexy top, ve kterém se stanete hvězdou večera. Jaký si vybrat a s čím ho kombinovat?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, & Other Stories

Článek

Chystáte se využít otevřených zahrádek se svými kamarádkami nebo partnerem? Pokud jste se zacyklily v nošení teplákových souprav či jiného domácího oblečení, vyrazte na nákupy a dodejte vašemu šatníku jiskru pomocí nového sexy topu.

Letošní trendy hovoří jasně, do módy se vracejí tzv. crop-topy, tedy zkrácené topy nad pupík. Nosí se nejčastěji v kombinaci s džínami nebo sukní do pasu. Dovolit si je proto mohou i ženy, které se pyšní křivkami. Jaké typy topů a halenek nesmějí uniknout vaší pozornosti?

Čtvercový výstřih

Pokud si nepotrpíte na výstřihy a dáváte přednost spíše romantické módě, pak vás jistě zaujme trend v podobě hranatých výstřihů, které se promítly již v zimních kolekcích.

Velký přehled plavkových trendů pro léto 2021

Styl

Tento typ topů se hodí na příležitosti, kdy toho nechcete odhalit mnoho, ale nevadí vám ukázat trochu kůže. Čtvercový výstřih totiž dává vyniknout klíčním kostem, které platí za symbol ženskosti.

Foto: archiv firem

1. Levi's, 1799 Kč. 2. F&F, 349 Kč. 3. & Other Stories, orientační cena 999 Kč. 4. H&M, 699 Kč. 5.

Na večerní příležitosti vsaďte na minimalistický úpletový crop-top, který se hodí například ke splývavým černým kalhotám s vysokým pasem.

Romantický top s balónovými rukávy si zase bude rozumět s vašimi oblíbenými džínami nebo denimovou sukní. Stačí doplnit sandálky a malou kabelkou, a můžete vyrazit na nákupy nebo třeba na rande.

Foto: archiv firmy

Top, Lindex, 799 Kč

Sexy asymetrie

V případě, že chcete být opravdu nepřehlédnutelná, porozhlédněte se po topu s asymetricky řešenými ramínky nebo se sexy průstřihy. Tyto střihy jsou samy o sobě výrazné, proto nejlépe vyniknou v jednobarevné kombinaci.

Košilové šaty: Jaké si vybrat a jak je nosit

Styl

Vsaďte například na malý černý top na jedno rameno a doplňte jej bílými zvonovými kalhotami. Nezapomeňte, že asymetrie topu přitahuje pozornost směrem k obličeji. Dodejte mu na zajímavosti pomocí velkých pozlacených náušnic nebo vsaďte na drobné vrstvené řetízky.

Foto: archiv firem

1. & Other Stories, orientační cena 1250 Kč. 2. & Other Stories, orientační cena 1250 Kč. 3. H&M, 199 Kč. 4. H&M, 349 Kč. 5. H&M, 299 Kč

Pod asymetrické topy je obzvláště důležité volit správné spodní prádlo. Ramínka od podprsenky by působila zbytečně rušivým dojmem (to platí i pro ta průhledná). Zvolte proto pro jistotu balkonovou bezešvou podprsenku bez ramínek v tělové nebo černé barvě.

Foto: archiv firem

Top, Lindex, 499 Kč

Hluboké véčko

Pro milovnice výstřihů máme dobrou zprávu, letos se vracejí do módy opravdu hluboké výstřihy do písmene V.  Vybírat můžete mezi topy se špagetovými, ale i tlustými ramínky. Do parných dnů jistě oceníte modely z lehkého úpletu. Na večer se pak hodí saténové modely, které působí luxusním dojmem.

I zde je důležité nepodcenit výběr správného spodního prádla. Opět můžete vsadit na bezešvou podprsenku bez ramínek, nebo se můžete odvázat a vyrazit klidně bez ní.

Vybírejte mezi minimalistickými modely, které se budou hodit ke zbytku vašeho šatníku. Naopak popustit uzdu fantazii můžete v oblasti doplňků.

Foto: archiv firem

1. F&F, 199 Kč. 2. H&M, 599 Kč. 3. & Other Stories, orientační cena 999 Kč. 4. F&F, 349 Kč. 5. H&M, 249 Kč

Foto: archiv firmy

Top, H&M, 249 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Jarní boty aneb Pohodlí na prvním místě

Nová sezona je tu a s ní konečně i hezké počasí. Pokud sháníte novou obuv a hlavním kritériem je pro vás pohodlí, pak se porozhlédněte po modelech bez podpatku...

Výběr článků

Načítám