Hlavní obsah

Andrea Verešová radí jak zůstat štíhlá i v těhotenství

Těhotná Andrea Verešová (28) prozradila tajemství, které stojí za její štíhlou postavou. Že je tato úspěšná slovenská modelka ve čtvrtém měsíci těhotenství, prozrazuje jen její bříško.

Článek

Těhotná modelka Andrea Verešová je až na rýsující se bříško stále velmi štíhlá. "Ve formě se udržuji především péčí o svou roční dceru Vanessku, běháním kolem rodiny a manžela. To si vyžaduje svoje," tvrdí se smíchem modelka.

"Na cvičení teď nemám moc času. Ale máme doma bazén, takže když to jen trochu jde, chvilku si zaplavu, což je pro těhotné ženy ideální. Také často chodíme s Vanesskou a s manželem na procházky," říká 174 cm vysoká kráska, která se začátkem března loňského roku provdala na zámku Kynžvart za plzeňského právníka Daniela Volopicha. V červenci se jim pak narodila dcera Vanesska.

Ani moc nevnímá, že je těhotná

Nyní je Andrea podruhé těhotná. "Nemám teď moc času se pozorovat, protože skoro celý den trávím péčí o Vanessku. Kdybych neměla bříško, ani bych si pomalu nevšimla, že jsem těhotná. Samozřejmě až na to, že se teď snažím dávat si na některé věci větší pozor," tvrdí.

Těhotenství prozrazuje jen rýsující se bříško.foto: Korzo

Většině žen se v těhotenství radikálně změní chutě a také citlivost na vůně. S tím prý Andrea ale žádný problém nemá.

"Až doteď jsem kojila, takže se můj jídelníček zase tolik výrazně nezměnil. Navíc nezvracím a vůně mám pořád stejné, což je paráda. Nemusím tak měnit životní styl, ani jiné zvyky, a v podstatě pokračuji jen v tom, co už dva roky dělám," chválí si Andrea, která ani v těhotenství nezahálí. Nedávno se například stala tváří nové luxusní kosmetické značky.

Reklama

Výběr článků

Načítám