Hlavní obsah

Soutěž o knihy Šťastná ve své kůži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Každá žena je krásná. Na krásu neexistuje jedna šablona. Ta pravá je o zdraví duše a těla, kterým musíte dopřát správnou péči. Naším cílem je, ukázat vám cestu." To je krédo nové knihy Vlasty Libotovské a Barbory Literové s názvem Krása podle V. Libotovské - Šťastná ve své kůži.

Článek

Vlasta Libotovská, přední česká kosmetička, vychází z dlouholeté praxe, práce ve svých salonech i spolupráce s českými i zahraničními celebritami. Její energie, zkušenosti a tipy jsou tím nejlepším, co může každé ženě díky této knize dát. Barbora Literová, šéfredaktorka časopisu Koktejl Speciál trpělivě naslouchala a vybrala pro vás to nejlepší.

Autorky nabízejí mnoho funkčních rad, osvědčených receptur a inspirace, které pomohou tělu a posílí ducha.  Relaxační koupele, masáže, aromaterapie, kapitoly věnované vlasům, dekoltu, péči o ruce a nohy jsou jen některá z témat. Dozvíte se také, jak se konečně zbavit celulitidy, jak být sexy nebo jak se dostat do pohody s pomocí přírody. 

Hrajte s námi o 6 výtisků této novinkové knihy!

Stačí, když zodpovíte naše otázky a své odpovědi pošlete do 19.6. 2006 na adresu: NovinkyZena1@seznam.cz .

Soutěžní otázky:

1. Samovyšetření prsu je dobré provádět:

a) Každý den

b) Jednou za rok

c) Jednou měsíčně

2. Varixy jsou:

a) pigmentové skvrny na pokožce

b) křečové žíly

c) bandáže na fixaci oteklých nohou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám