Hlavní obsah

Sexy mužem letošního roku se stal Idris Elba

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Idris Elba, který je horkým kandidátem na roli dalšího představitele agenta 007 Jamese Bonda, se podle magazínu People stal nejvíce sexy mužem letošního roku. Porazil tak své herecké kolegy Chrise Pina, Johna Krasinskiho či hudebníka Shawna Mendese.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nejvíc sexy žijícím mužem je podle časopisu People Idris ElbaVideo: Reuters

 
Článek

Šestačtyřicetiletý herec Idris Elba je jednou z nejoblíbenějších britských televizních hvězd. Zahrál si ve filmech, jako je Thor, Avengers: Infinity War, RocknRolla, Kniha džunglí či po boku herečky Kate Winsletové v romantickém dramatu Hora mezi námi.

Nyní se na internetu navíc živě spekuluje, že by se mohl stát příštím Jamesem Bondem. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Herec Idris Elba

Vedle hereckých úspěchů se od pondělí 5. listopadu může Elba těšit z dalšího zcela nového druhu ocenění. Podle prestižního žebříčku časopisu People se totiž stal nejvíce sexy mužem roku 2018.

„Vůbec jsem tomu nemohl uvěřit, ale abych byl upřímný, je to hezký pocit a rozhodně příjemné pohlazení ega,“ uvedl herec pro stanici CNN.

Od roku 1985 se v žebříčku umístili pouze dva muži tmavé barvy kůže, a to herec Denzel Washington a Dwayne "The Rock" Johnson.

Foto: Profimedia.cz

Herec Denzel Washington na dřívějším snímku

Foto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson

Kromě nich anketa v minulosti ocenila například fotbalistu Davida Beckhama, herce Chrise Hemswortha či zpěváka Adama Levina.

Foto: Profimedia.cz

Herec Chris Hemsworth

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám