Hlavní obsah

Trendy kabelky, které z ruky jen tak nedáte

Novinky, Linda Humlová

Ženy se dají rozdělit na dvě skupiny. Do jedné spadají všechny, které bezmezně milují nakupování bot, a do druhé ty, kterým udělá největší radost nová kabelka. Pokud patříte do druhé skupiny, pak je na čase zbystřit. Dnes vám totiž představíme největší trendy v kabelkách na letošní jaro a léto.

Foto: archiv firmy

Zleva: Mango, 2499 Kč. Mango, 1299 Kč. Mango, 599 Kč

Článek

Každá žena má doma alespoň dvě kabelky. Jednu velkou černou na zimu a jednu světlou na léto. Pokud si takto vystačíte, pak jste šťastná žena. Pro všechny ostatní ženy, které milují střídání různých druhů kabelek všelijakých tvarů a barev, nabízíme letošní trendy.

Kulaté

Kulaté kabelky dostala do povědomí značka Chloé, která s nimi rozpoutala malou módní revoluci, ostatní značky ji začaly velmi rychle napodobovat. Sice se nejedná o praktický model, protože se do něj příliš nevejde, ale i tak je to velmi originální kousek, který milovnicím módy nemůže chybět.

Pro originál od Chloé si budete muset sáhnout velmi hluboko do kapsy, odměnou vám ale bude designérský kousek, který ozdobí každý outfit.

Levnější alternativy pak najdete téměř ve všech obchodních řetězcích. Výběr je veliký – kabelky najdete v nejrůznějších barvách od klasické černé až po veselou oranžovou. Odvážnější dámy pak mohou sáhnout po modelech v hadí či krokodýlí kůži, skvěle vypadají i kabelky, které zdobí výšivky.

Foto: archiv firem

1. Reserved, 699 Kč. 2. CCC, 499 Kč. 3. Chloé, info o ceně v obchodě. 4. Zara, 799 Kč. 5. Reserved, 599 Kč. 6. Net-a-Porter, info o ceně v obchodě. 7. Mango, 899 Kč. 8. Theory, info o ceně v obchodě

Ledvinky

Hity devadesátých let jsou opět v módě – s nimi přichází i některými nenáviděné ledvinky neboli kabelky, které se připínají kolem pasu či na bocích. Úspěch s moderními ledvinkami slaví zejména dražší obchody v čele se značkami Gucci, Prada či Calvin Klein.

Krásné a jednoduché kousky ale najdete i v kolekcích českých návrhářů, příkladem jsou značky Nehera či Odivi. Pro levnější kousky zamiřte do běžných obchodů.

Co se týče stylingu, nejjednodušším způsobem, jak ledvinky nosit, je místo pásku. Skvěle vypadají jednoduché modely k rovně střiženým jednobarevným šatům v minimalistickém střihu. Dalším způsobem je kombinace se sukní a tričkem s vtipným nápisem. Na nohy pak stačí už jen obout trendy tenisky a máte hotovo.

Foto: archiv firem

1. Nehera, info oceně v obchodě. 2. Zoot, 1399 Kč. 3. Reserved, 499 Kč. 4. Zara, 699 Kč. 5. Zara, 699 Kč. 6. Gucci, info o ceně v obchodě. 7. Zara, 499 Kč

Slaměné

Teplo, slunce, moře a... slaměná kabelka! Tento trend si zasloužil pozornost už minulé léto, ale teprve letos přichází v „plné polní”. Na pláž můžete zvolit velkou slaměnou tašku, do města pak malou s koženým uchem. Další variantou jsou proutěné kabelky, kterých je v obchodech také plno.

Tyto přírodní kabelky se báječně hodí ke klasické letní garderobě. Můžete je sladit například s džínovými šortkami, bílou tunikou či lehkými barevnými šaty. Na nohy nazujte espadrilky nebo letní sandálky.

Foto: archiv firem

1. CCC, 899 Kč. 2. Zara, 999 Kč. 3. Net-a-Porter, info o ceně v obchodě. 4. Zara, 1299 Kč. 5. Mango, 1999 Kč. 6. Mango, 1299 Kč. 7. Zara, 799 Kč. 8. Net-a-Porter, info o ceně v obchodě

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám