Hlavní obsah

Značka Moschino vytvořila kolekci inspirovanou Jackie Kennedyovou

Novinky, Linda Humlová

Provokativní Moschino, bláznivý návrhář Jeremy Scott a ikonická bývalá první dáma USA Jackie Kennedyová. Tak by se dala shrnout nová kolekce značky Moschino pro zimu roku 2018, která byla představena na Týdnu módy v italském Miláně. Posuďte sami.

Foto: Profimedia.cz

Módní show – Moschino 2018/2019.

Článek

Od šatů rozkvetlých jako ty největší kytice přes doplňky ve stylu fastfoodového řetězce McDonald’s až po nákladné parfémy v lahvičkách, které vypadají jako ty od čisticích prostředků. Americký návrhář Jeremy Scott nemá zábrany a nic mu není svaté.

Zatímco nejnovějším letošním přehlídkám dominuje návrat k 80. létům, Jeremy Scott šel ještě dál – molo v jeho podání ovládla zlatá šedesátá léta. Barevné kostýmky spolu s ladícími čepečky ve stylu jedné z nejproslulejších prvních dam Spojených států amerických – Jacqueline ,Jackie‘ Kennedyové – se odrážely v celé kolekci.

Celkem dvaašedesáti modelům dominovaly výrazné barvy – žlutá, oranžová, fialová a zelená, nechyběly ani nádherné večerní róby.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka značky Moschino na Týdnu módy v MiláněVideo: Reuters

Největším překvapením pak byly modelky, které byly od hlavy k patě natřené například namodro či nazeleno. Módní kritici se přou, jestli se jedná o symboliku mimozemšťanů, nebo chtěl jen návrhář přihlížející šokovat. Což se mu ostatně povedlo.

Na přehlídce se objevily hvězdy současného modelingu – Kaia Gerberová (dcera slavné supermodelky Cindy Crawfordové), Joan Smallsová či sestry Bella a Gigi Hadidovy. Všechny na mole představily různé obdoby kostýmků, které svého času ráda oblékala právě Jackie Kennedyová.

Foto: Profimedia.cz

Bella Hadid jako Jacqueline Kennedyová

Foto: Profimedia.cz

Některé modelky byly natřené nazeleno.

Foto: Profimedia.cz

A také namodro...

Foto: Profimedia.cz

Bella Hadid

Foto: Profimedia.cz

Gigi Hadid

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám