Hlavní obsah

Jakou kabelku si vybrat do práce

Novinky, Linda Humlová

Sehnat kabelku, která je vhodná do práce či do školy a pojme všechny důležité nezbytnosti na celý den, je poměrně dosti obtížné. My jsme pro vás přichystali celkem dvaadvacet modelů, za které dáme ruku do ohně! Stačí si jen vybrat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pokud hledáte kabelku na nadcházející sezónu jaro–léto, pak doporučujeme vsadit na všechny odstíny béžové a šedé. Tyto neutrální barvy jsou totiž snadno kombinovatelné a zároveň nikdy nevyjdou z módy.

Co se týče tvaru, pokud nosíte do práce notebook nebo dokumenty, vsaďte na pevný tvar kabelky, která pojme formát A4. V opačném případě se můžete porozhlédnout po kabelkách ve tvaru vaku, které jsou prostorné a vejde se vám do nich i například oblečení na cvičení.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Coccinelle, info o ceně v obchodě. H&M, 999 Kč. Mango, 599 Kč. H&M, 1999 Kč. H&M, 599 Kč

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Desigual, 1935 Kč. Coccinelle, info o ceně v obchodě. Answear, 7999 Kč. Savemybag, 2400 Kč.

Barevná

Další variantou jsou takzvané „statement” kabelky neboli takové, které zkrátka nelze přehlédnout. Záleží jen na vás, jestli sáhnete po výrazné barvě či vzoru, důležité je, abyste ji dokázala sladit ke zbytku vašeho oblečení.

Ideální je, když zvolíte jednobarevný komplet složený například ze saka, sukně či kalhot a k tomu například hořčicově žlutou kabelku. Zaručujeme vám, že se už nikdy nebudete cítit jako šedá myš!

Foto: archiv firem

Zlve nahoře, H&M, 2999 Kč. Mango, 999 Kč. Mango, 1699 Kč. Humanic, 3899 Kč.

Seriózní typ „top-handle”

Pracujete ve firmě či v jiné seriózní instituci, kde je zvykem formální dress code? Pokud ano a hledáte kabelku, která do tohoto stylu skvěle zapadne, pak zvolte tu, které se přezdívá „top-hande”, neboli kabelku s krátkými uchy umístěnými na vrchní části. Tato klasika i přes svou velikost vypadá elegantně a skvěle doplní konzervativní outfit.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Mango, 999 Kč. Urbanlux, 5190 Kč. Destroy, 5199 Kč. Zara, 2299 Kč. Answear, 6699 Kč.

Vsadit můžete i na kabelku zvanou „tote”, která vypadá jako postupně se rozšiřující písmeno V, ale i jako klasický obdélník. Pozor si dejte jen na výběr materiálu. Každý má totiž svá specifika. Kůže toho více unese, vydrží vám déle, a navíc častým nošením získá přirozenou patinu, zatímco koženka je finančně dostupnější.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, Eobuc, 4832 Kč. Zoot, 2839 Kč. Urbanlux, 3514 Kč. H&M, 899 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám