Hlavní obsah

Anna Kurnikovová, Enrique Iglesias a jejich dobře utajené soukromí

Právo, Andrea Zunová

Zpráva o narození dvojčat Anny Kurnikovové a Enriqua Iglesiase byla loni v prosinci velkým překvapením. I když spolu bývalá tenisová hvězda a slavný zpěvák žijí už sedmnáctým rokem, své soukromí zdařile tají. Na veřejnost se dostane jen to, co oba opravdu chtějí, a tak se o těhotenství Anny sice v minulosti mnohokrát spekulovalo, když ale loni opravdu pod srdcem nosila své potomky, nevěděl to téměř nikdo.

Foto: Profimedia.cz

Anna Sergejevna Kurnikovová (1981) a Enrique Miguel Iglesias Preysler (1975)

Článek

Annu znal od jejích dětských let nejprve tenisový svět. Svou první tenisovou raketu dostala od rodičů už ve svých pěti letech. Byla velice talentovaná a tenis ji ohromně bavil. Už v deseti letech jejím rodičům nabídli tenisoví skauti, aby se s Annou přestěhovali na Floridu, kde by se tréninku mohla věnovat v mnohem větší míře. Rodiče byli pro a Anna pod vedením hvězdného trenéra Nicka Bollettieriho dřela na kurtu šest hodin denně.

Toto úsilí se vyplatilo. V šestnácti letech se stala juniorskou tenisovou jedničkou. Hned poté postoupila mezi profesionály a na kurtech rozhodně nezapadla. Hrála více než dobře a byla atraktivní a sebevědomá. Tentýž rok ve Wimbledonu došla do semifinále. O tři roky později byla na osmém místě tenisového žebříčku. Ve dvouhře se jí ale víc nepodařilo. Jiné to bylo ve čtyřhře, kde s Martinou Hingisovou v roce 1999 získaly post deblových královen. Zajímavostí určitě je, že ji trénoval také český kouč Pavel Složil.

Jiskřivý klip

Anna si dokázala získat srdce nejen tenisových fanoušků. Uměla prodat svůj tenisový um i atraktivní zjev. Začala se objevovat v reklamách, na titulních stranách časopisů a jako modelka na přehlídkových molech.

Vydělávala si tím více než tenisem a získala obdivovatele po celém světě. Jedním z nich byl i španělský zpěvák Enrique Iglesias, který ji v roce 2000 oslovil, zda by si nechtěla zahrát v jeho připravovaném klipu. To už měl za sebou vydání svého prvního španělsky zpívaného alba Enrique Iglesias, kterého se prodalo přes šest miliónů kusů, a získal za ně ocenění Grammy.

Na hvězdné nebe ho katapultoval hit Bailamos, který nahrál pro soundtrack k filmu Wild Wild West.

Foto: Profimedia.cz

Pár tvoří už 17 let

S Annou Enrique natočil klip k písni Escope a už v něm bylo vidět, jak to mezi nimi jiskří. Ačkoli je všichni začali dávat dohromady, oni své partnerství popírali. Přesto spolu začali trávit volný čas. Anna se rozhodla ukončit svou tenisovou kariéru, ale dál se věnovala modelingu a propagaci.

Utajené soukromí

Ač jsou na komentáře ke svému soukromí skoupí a na sociální sítě dávají fotky, na kterých jsou hlavně ve společnosti svých psů, Enrique v roce 2004 v jednom z rozhovorů prohlásil, že čas, který tráví se svou partnerkou, patří k tomu nejlepšímu v jeho životě.

„Anna je bezvadný člověk. Je zábavná, energická a má krásnou sportovní postavu, která by přivedla k šílenství každého muže.“ Právě z důvodu, že své soukromí dovedou dobře utajit a na veřejnost pouštějí jen to, co opravdu sami chtějí, kolují o jejich vztahu už léta fámy a rádoby ověřené informace. Podle nich se už mnohokrát rozešli, Anna byla už několikrát těhotná a svatba proběhla nebo byla na spadnutí.

Fakt, že je Anna skutečně těhotná a čeká dvojčata, však nezaregistroval nikdo. Podle zámořských médií se pár snažil držet těhotenství v utajení a ani informaci o narození dětí nezveřejňoval. Anna se kvůli tomu na rok stáhla do ústraní.

Překvapivou zprávu, že se 36letá Anna se 42letým Enriquem 16. prosince 2017 stali rodiči, přinesl pár dní poté americký server tmz.com. Podle něj se také jejich potomci jmenují Nicholas a Lucy.

Tím, že jednou chce mít děti, se Anna nikdy netajila. „Rozhodně chci být matkou. Ať už vlastních dětí, nebo adoptovaných,“ prohlásila v minulosti. S tím byl zajedno i Enrique, jak lze soudit dle jeho dřívějšího vyjádření: „Anna bude skvělou matkou a říkám to bez ohledu na to, jestli bude mít děti se mnou, nebo ne.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám