Hlavní obsah

Sportujte, budete v životě silnější, vzkazuje dívkám tenistka Serena Williamsová

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenistka Serena Williamsová natočila po porodu dcery emotivní video, ve kterém jako čerstvá milující matka i s miminkem v náručí vyslala jasný vzkaz do celého světa: holky, sportujte! Sport vás udělá silnější nejen v něm, ale i v životě.

Spot SistersInSweat, ve kterém Serena Williamsová nabádá dívky, aby sportovalyVideo: Gatorade

 
Článek

Tenisová superstar Serena Williamsová se po narození své první dcery Alexis Olympie rozhodla natočit reklamní spot, který je zároveň osvětou, jež má mladé dívky upozornit, jak moc důležitou roli v jejich životech může sehrát sport.

„Holčičko moje, nezáleží mi na tom, jestli v tenisu budeš dobrá. Je mi jedno, jestli se rozhodneš nikdy nevzít raketu do ruky. Ale prosím tě, v téhle hře života hraj dál, bez ohledu na to, co přijde. Stejně jako mě, i tebe sport naučí být silnou,“ říká Serena ve spotu.

Jedna z nejlepších tenisových hráček tohoto tisíciletí je známá svou urputností vždy zvítězit. A právě o to silnější je v novém klipu její poselství, které zdaleka nemíří jen k její dceři. Holčičko, sport není o tom, že musíš zvítězit za každou cenu, že musíš být nejlepší. Vůbec ne. Prostě sportuj. Jakkoli sportuj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám