Hlavní obsah

Módní inspirace - barevné kozačky do špičky

Novinky, Linda Humlová

Zapomeňte na obyčejné černé kozačky bez podpatku, které patří mezi stálice botníku většiny žen po celém světě. V módě je teď jejich pravý opak. Fantazii se meze nekladou, jedno by ale vaše nové kozačky měly splňovat - mají být barevné a do špičky.

Foto: Profimedia.cz

Ženy, které se nebojí barev, mohou vybírat z mnoha odstínů.

Článek

Nechte se letos unést a vyberte si zářivé kozačky, podle kterých vás lidé poznají i v té největší mlze. Trendy jsou špičaté modely v zářivých barvách, jako je růžová a červená.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z módních akcí

Trendy značka

Možná se ptáte, jak mohl tento bláznivý trend spatřit světlo světa? Za vše může značka Balenciaga, která na trh uvedla takzvané „socks-boots”, které vypadají jako natažená ponožka na podpatku.

Jejich cílem je poskytnout nositelce pohodlí a zároveň vyzdvihnout štíhlé kotníky. Pokud přemýšlíte, kolik stojí originál, tak se připravte, že ceny za takový pár začínají na dvaceti tisících korunách.

Foto: archiv firmy net-a-porter

Boty značky Balenciaga, info o ceně v obchodě.

Dlouhé

Dlouhé „socks-boots” mají nahradit punčocháče. Nejlépe vypadají v kombinaci s dlouhou sukní s rozparkem, pro vyzývavější vzhled je můžete obout i ke krátké sukni nebo volnému delšímu svetru.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1799 Kč. Zara, 1599 Kč. Zara, 1999 Kč, 1999 Kč.

Nízké

Nízký model naopak obujte k džínům nebo jiným oblíbeným kalhotám. Největším trendem jsou modely v červené barvě, ve kterých kráčely i modelky na přehlídkách mnohých světově známých návrhářů.

Nám se nejvíce zamlouvají v kombinaci s volnějším denimem a obyčejnou košilí. Pak už jen stačí přehodit jednoduchý dlouhý kabát přes ramena a můžete vyrazit na jakoukoli módní událost.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, H&M, 1299 Kč. Zara, 999 Kč. Mango, 1699 Kč. Mango, 1299 Kč.

V obchodech samozřejmě najdete i další varianty. Klasické černé jsou sázkou na jistotu, pokud se nebojíte výrazných barev a ráda si pohráváte s extravagantními outfity, poohlédnout se můžete i po fialových či metalických odstínech.

Foto: archiv firem

Černé, Mango, 1299 Kč. Fialové, Mango, 1299 Kč. Bílé, H&M, 1499 Kč. Metalické, Zara, 1999 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám