Hlavní obsah

Žena, která nakupuje převážně v second handech, ušetřila za oblečení milióny

Novinky, lin

Šestatřicetiletá Australanka Hannah Kloseová se může pyšnit tím, že za každý jeden kus oblečení neutratila v přepočtu nikdy víc než sto korun. Všechno kromě spodního prádla si kupuje v second handu a tvrdí, že z nákupních center se jí dělá doslova nevolno. Potvrzuje tak známé rčení, že styl si za peníze nekoupíte. O jejích outfitech byste jen těžko řekli, že jsou původem z druhé ruky.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Kloseová a její móda z druhé ruky

Článek

Stydíte se nakupovat v second handech, tedy obchodech s použitým zbožím? A co kdybychom vám řekli, že se tam dají najít opravdové skvosty, a navíc můžete ušetřit i horentní sumu peněz?

Hannah Kloseová si přesně spočítala, kolik při podobných nákupech ušetřila, a vyšla jí neuvěřitelná suma - v přepočtu téměř pět miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Kloseová

Místo toho, aby utrácela velké částky za oblečení a doplňky, nakupuje ze zásady pouze to, co nestojí víc než 3 libry (sto korun). Díky ušetřeným penězům si pak s rodinou mohou dovolit cestovat tam, kam je to zrovna táhne.

„Řekla bych, že 99 % oblečení z mého a rodinného šatníku je z druhé ruky. Jedinou věc, kterou v second handech nenakupuji, je spodní prádlo,” řekla Hannah pro The Sun a zároveň dodala, že nakupování v second handech je to nejlepší kardio, protože nikdy nevíte, co na vás v obchodě čeká a kde to najdete.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Kloseová

Pokud by někoho napadlo, že její oblečení má již mnohé za sebou a je tudíž nekvalitní, neměl by pravdu! V její skříni najdete řadu designérských a unikátních kousků, které si našla v second handech po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Hannah Kloseová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám