Hlavní obsah

Módní inspirace na slavnostní večer podle úspěšných žen

Novinky, Linda Humlová

Čeká vás významný večer a nevíte, co si vzít na sebe? Inspirací se vám mohou stát celebrity, pro které jsou party a večírky denním chlebem. Zapomeňte na extravaganci, naopak vsaďte na ženskou rafinovanost a eleganci. S tou totiž nikdy nešlápnete vedle.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: novinářka Nina Garcia, herečka Jess Weixlerová, spisovatelka Tavi Gevinsonová

Článek

Minulý týden proběhla v americkém Beverly Hills významná společenská akce s názvem Elle Women in Hollywood, kde známé ženy otevřeně hovořily o svých zkušenostech se sexuálním obtěžováním v Hollywoodu.

Na důkaz ženské síly se celebrity vyzbrojily nádhernými šaty, které symbolizovaly ženskost, eleganci a sílu. Inspirujte se jimi a vyberte si model podle vašeho gusta.

Dáma v každém věku

Černá barva se hodí téměř na jakoukoli příležitost. Dodá na přitažlivosti, ubere pár kil a v některých případech i pár let.

Pokud je vám mezi dvaceti a třiceti, nebojte se inspirovat a vyberte si černé šaty se sexy průstřihy. Čtyřicátnice pak mohou vsadit na prodloužené koktejlky, které dají vyniknout kotníkům. Nezapomeňte ale obout krásné boty! Starším ženám sluší elegantní dlouhé šaty s průsvitnými rukávy, které ukážou jen to, co mají.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Nikki Reedová, modelka Cindy Crawfordová, televizní producentka Betsy Beersová

Z košile velká večerní

Chystáte se na společenskou událost, ale nemáte ve skříni jediné dlouhé šaty? Nevadí, třeba se vám povede vytvořit úctyhodný outfit i z věcí, které doma máte. Stačí k tomu výrazná sukně v midi délce, efektní boty a jednoduchá bílá či béžová košile. Na neformální akce se pak hodí elegantní svetřík, rovné kalhoty do pasu a odzbrojující jehly.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Julia Garnerová, herečka Riley Keoughová, herečka Jessica Chastainová

Moderní overal

Alternativa k dlouhým večerním šatům může být i overal. Stačí si jen vybrat variantu, která bude vaší postavě nejlépe slušet. Silnějším dámám radíme vsadit na volnější nohavice, pokud bude potřeba přidat pár centimetrů navíc, volte model s hlubokým výstřihem do V. Ten v kombinaci s podpatky spolehlivě prodlouží celou siluetu.

Pokud se pyšníte bezproblémovou postavou, můžete si dovolit obepnutý model s flitry, díky kterým na sebe ještě více upozorníte.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: modelka Alessandra Ambrosio, uprostřed jedna z návštěvnic, vpravo herečka Bellamy Youngová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám