Hlavní obsah

Výběr přehlídek z newyorského týdne módy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fashion Week v americkém New Yorku je obecně považován za jeden z nejvýznamnějších. Po Londýně, Miláně a Paříži je totiž jediným významným týdnem módy, který se neodehrává v Evropě. Na přehlídkách tak figurují zejména místní návrháři, jejichž značky jsou ovšem proslulé po celém světě. Co letos předvedl Calvin Klein nebo bláznivý Jeremy Scott?

Foto: Profimedia.cz

Šaty od Pamelly Rolandové

Článek

Nestíháte se orientovat ve všech módních přehlídkách, natož abyste sledovala všechny designéry? Nemusíte, vybrali jsme pro vás směs známých návrhářů společně s těmi, kteří v České republice příliš známí nejsou, ale přesto stojí za povšimnutí.

Návrhář Prabal Gurung

Přehlídka Prabala Gurunga se nesla ve velmi ženském stylu. K vidění byly zejména výrazné blůzy s širokými rukávy, ale také krásně barevně dlouhé šaty. Kolekce se obešla zcela bez potisků a dávala tak vyniknout zajímavým střihům a výrazným barvám.

Foto: Profimedia.cz

Prabal Gurung

Návrhář Jeremy Scott

Oproti tomu návrhář Jeremy Scott nezklamal a předvedl pořádnou dávku extravagance, na kterou jsou již jeho příznivci zvyklí. Tentokrát si pohrál s metalickými materiály, maskáčovým a hadím vzorem ve výrazných barvách.

Nejen na jeho přehlídkách se pravidelně objevují nejznámější modelky současnosti. Na koláži můžete vidět zleva Coco Rocha, Gigi Hadidovou a Joan Smallsovou.

Foto: Profimedia.cz

Jeremy Scott

Značka Calvin Klein

Módní návrhář Calvin Klein zažívá v posledních letech velký boom. Svou nejnovější kolekci pojal částečně ve svém oblíbeném minimalistickém stylu, nově se u něj do popředí dostávají i rockové vzory a materiály.

Foto: Profimedia.cz

Calvin Klein

Návrhářka Pamella Rolandová

Přehlídky Pamelly Rolandové jsou vždy plné luxusních rób a tzv. koktejlek. Jinak tomu nebylo ani na letošním týdnu módy, kde předvedla nákladné róby, zejména v odstínech fuchsiové.

Foto: Profimedia.cz

Pamella Rolandová

Návrhář Philipp Plein

Philipp Plein se s novou kolekcí nemazlil. Je plná kožených kalhot, bund, černých šatů a triček s potisky. Velkou část modelů navíc zdobily obruče, které připomínaly ty z dob baroka.

Foto: Profimedia.cz

Philipp Plein

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám