Hlavní obsah

V jednoduchosti je krása aneb Styl podle Victorie Beckhamové

Novinky, Linda Humlová

Bývalá členka hudební skupiny Spice Girls a nyní úspěšná návrhářka Victoria Beckhamová je uznávanou módní ikonou. Není divu, navrhuje totiž nadčasové modely, které ráda obléká i ona sama. Spoléhá na jednoduchost, eleganci, kvalitu materiálů a outfity sladěné do jedné barvy. Přitom tomu tak nebylo vždy.

Foto: Profimedia.cz

Uznávaná módní ikona Victoria Beckhamová

Článek

Pokud bychom si mohly vyměnit šatník s jednou jedinou celebritou, nejspíše by to byla právě Victoria Beckhamová. Její outfity do sebe vždy skvěle zapadají, pro její lodičky bychom vraždily a kabelky máme pečlivě uložené na svém „dreamlistu”.

„Monochrome”

Takzvaným monochrome lookem se rozumí oblečení sladěné do jedné barvy. Právě tento styl je Victorii velmi blízký, často ji fotografové zachytí v podobně ladícím kompletu.

V její nejnovější kolekci najdete i kostýmek v pyžamovém stylu, který Victoria ráda a často nosí. Odpadají tak starosti s laděním oblečení, prostě stačí přidat její ikonické boty a je hotovo.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Navzdory trendům

Říká se, že trendy jsou pomíjivé, ale styl věčný, tím se řídí i Victoria. V jejím šatníku tak najdete nespočet oversized (volných) kostýmků, klasických kabátů a v neposlední řadě brýlí, na které si Victoria velmi potrpí. Málokdy vyjadřuje emoce a velké černé brýle jí v tom skvěle pomáhají.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Ať žijí barvy

Barev se mnoho žen bojí, to ovšem není případ Victorie Beckhamové! Jak na to, abyste nevypadala lacině? Zapomeňte na vzory či zdobení. Najděte si kvalitní, a hlavně jednoduché kousky, které budou působit luxusním dojmem. K nim zvolte velmi decentní doplňky v podobě béžových nebo černých lodiček a kabelky.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Z káčátka labutí

Pokud si myslíte, že se stylem se prostě musíte narodit, není tomu tak. Sama Victoria se v období působení v dívčí skupině potýkala s jeho nedostatkem. Místo na svůj dnes oblíbený minimalismus totiž vsázela na prvoplánovou vyzývavost a extravaganci, která sice možná přilákala pohled nejednoho muže, ale s dobrým vkusem to nemělo nic společného. Každopádně je živoucím důkazem, že styl se dá vytříbit k dokonalosti.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám