Hlavní obsah

Chlupaté pantofle - trend, který jedni milují a druzí nenávidí

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první pohled nesmyslný počin módních designérů si překvapivě získal své nadšence, mimo jiné i z řad celebrit. Řeč je o chlupatých pantoflích. Právě ty udávají nový trend chlupatých doplňků, které budou in celý podzim i zimu. Jak se vám kombinace letní obuvi a kožíšku líbí?

Foto: Profimedia.cz

Chlupaté pantofle si zamilovaly i celebrity.

Článek

Nedává to smysl. Ženy chtějí nosit pantofle, pokud se venkovní teploty vyšplhají k tropickým hodnotám, tak proč navrhovat chlupaté, ve kterých se noha může zbytečně potit? Je to zkrátka trend, který si buď zamilujete, nebo taky ne. Na praktičnost těchto botiček ale nehleďte.

K čemu je nosit

Kožešinové či chlupaté sandály jsou samy o sobě opravdu velmi výrazným kouskem. Pokud si nejste jistá v kramflecích, k čemu je nosit, sáhněte po obyčejných černých nebo jinak barevných skinny džínech. Dobře ale mohou vypadat v kombinaci se sukní v mini či midi délce. V každém případě u ostatních kousků oblečení platí pravidlo, že méně je více.

Foto: Profimedia.cz

Zleva, televizní hvězda Khloé Kardashianová, herečka Vanessa Hudgensová, vpravo opět herečka Vanessa Hudgensová

V případě, že vás trend chlupatých bot zaujal, můžete se poohlédnout i po podobných modelech na podpatku. Tyto stylově boty si poté můžete vzít na jakoukoliv módní či společenskou událost, kde se v extravagantním modelu budete cítit dobře.

Foto: Profimedia.cz

Zleva, televizní osobnost Katie Price, modelka Hailey Baldwinová, vpravo opět Katie Price

Jaké si vybrat

Nejlépe se kombinují pantofle v neutrálních tónech, tedy bílé, béžové, černé či šedivé. Pokud ale chcete na pantofle upoutat veškerou pozornost, můžete si vybrat křiklavé barvy nebo dokonce modely se zdobením. V takovém případě ale volte zbytek outfitu jednoduchý. Bohatě si vystačíte s černými kalhotami, obyčejným volnějším tričkem a černou koženou bundou. Tak co, vyzkoušíte je?

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 799 Kč. Zara, 999 Kč. Zara, 999 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Sandálky, se kterými nešlápnete vedle

Letní teploty, které nás doufejme ještě čekají, si přímo žádají, abyste vyvětrala svá chodidla. Vyměňte tenisky za sandálky a uvidíte, že vám nejen vaše nohy...

Výběr článků

Načítám