Hlavní obsah

Výbava šatníku podle modelky Mirandy Kerrové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světově proslulá modelka a bývalá tvář módní značky Victoria's Secret, Miranda Kerrová, je proslulá svým bezchybným stylem. V módě neexperimentuje, naopak je věrná základním barvám a střihům, které se dají společně snadno kombinovat. Pořiďte si je do své skříně i vy a už nebudete muset řešit problém většiny žen, které nemají nic na sebe.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Miranda Kerrová

Článek

Hlavním pravidlem, kterým se Miranda Kerrová řídí, je ´v jednoduchosti je krása´. Asi těžko byste v jejím šatníku našla neonové barvy, extravagantní střihy nebo potisky.

Navzdory módním trendům je věrná svému stylu, který zahrnuje obyčejná trička, halenky, džíny, kožené kalhoty a sukně. Pokaždé však outfit doplní výraznou rtěnkou, botami nebo šperkem, což mu dodá na originalitě.

Široké kalhoty

Široké kalhoty patří mezi stálice jarní a letní garderoby, protože jsou vzdušné a zároveň pohodlné. Pokud toužíte prodloužit postavu, volte modely, které na sobě mají svislé pruhy, na nohy nazujte pohodlné boty na podpatku.

Kalhoty můžete nosit k halence, případně oblečte obyčejné bílé tričko a doplňte vše výrazným náhrdelníkem.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Miranda Kerr

Pouzdrová sukně

Takzvaná pouzdrová sukně sluší zkrátka všem, bez ohledu na typ postavy. Působí žensky, a navíc s ní neuděláte chybu téměř při žádné příležitosti.

Na jaro můžete zvolit model ve výraznějších barvách nebo s potiskem květin. Jako svršek zvolte lehké tílko, halenku, ale i obyčejné tričko, které celý komplet odlehčí. Kabelku zvolte v barvě vzoru na sukni.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva

Bílé džíny

Bílé džíny svůj módní boom sice zažily již dávno, ale pořád platí za univerzální kousek, který užijete hlavně na jaře a v létě.

Pokud chcete prodloužit a opticky zeštíhlit nohy, obujte si páskové boty na podpatku v béžové barvě. Kombinacím se meze nekladou, ale pokud chcete vypadat stejně elegantně jako Miranda, doplňte kalhoty saténovým tílkem a béžovou parkou nebo trenčkotem.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Miranda Kerr

Áčková sukně

Krátká sukně, která střihem připomíná počáteční písmeno abecedy, je nestárnoucí módní klasikou. Skvěle tvaruje postavu, protože poutá pozornost na pas, díky postupnému rozšiřování lichotí silnějším stehnům.

Vybrat si můžete sukni v klasické černé nebo tmavě modré barvě, skvěle vypadá i v nejrůznějších barevných variantách.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Miranda Kerr

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Z šatníku modelky Kendall Jennerové

Mladičká modelka Kendall Jennerová, která se původně proslavila v rodinné realitní show Keeping Up with Kardashians, se pravidelně objevuje na přehlídkách...

Gigi Hadidová, královna módního světa

Minulý rok se v módních kruzích nesl ve znamení modelky Gigi Hadidové a vypadá to, že letos tomu nebude jinak. Její kariéra roste raketovou rychlostí a jméno...

Výběr článků

Načítám