Hlavní obsah

Victoria Beckhamová navrhla cenově dostupnou kolekci pro americký obchodní řetězec

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls a proslulá návrhářka Victoria Beckhamová vytvořila cenově dostupnou kolekci pro americký obchodní řetězec Target. Inspirací pro ni byla její dcera Harper, která se na vzniku rovněž podílela. Kolekce zahrnuje oblečení pro ženy napříč generacemi.

Victoria Beckhamová za přítomnosti slavných hereckých kolegyň představila svou novou kolekciVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Kolekce nazvaná „Victoria Beckhamová pro Target” byla představena v americkém Los Angeles za přítomnosti hollywoodských celebrit. Akce se nesla v britském stylu, zúčastnily se jí například herečky Jessica Alba, Zoe Saldana, Naomie Harrisová nebo Kate Mara.

Sama Victoria kolekci vystihuje takto: „Je to oslava našeho vztahu s Harper a věcí, které společně děláme. Ať už je to sbírání květin, nebo společné čtení. Jsem velmi hrdá na všechno, co jsme společně dokázaly,” uvedla agentura Reuters.

Ceny za jednotlivé kousky se pohybují v rozmezí od šesti do sedmdesáti amerických dolarů (cca 150 až 1776 korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez...

Výběr článků

Načítám