Hlavní obsah

Trendy v účesech se inspirují krásou hvězd stříbrného plátna z 50. let

Novinky, Dana Sokolová

Sexy ženské kadeře, kočičí oči rámované černou linkou, lesklé červené rty a tmavé nehty se vracejí na módní mola, ale i do reálného světa známých metropolí. Trend hvězd stříbrného plátna 50. let minulého století dodává ženám na smyslnosti, ženskosti a rafinované eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Herečky Sophia Lorenová, Marilyn Monroe, Romy Schneiderová

Článek

Marilyn Monroe, Sophia Lorenová, Audrey Hepburnová nebo Romy Schneiderová, to jsou jen některé z ikonických hvězd filmového plátna 50. let minulého století. Právě tyto osudové ženy, které se objevovaly v Cannes na francouzské riviéře, okouzlovaly svojí krásou korunovanou opulentními účesy. Jejich ženskost a smyslnost je nadčasovou inspirací i pro současné ženy.

Základem aktuálního trendu jsou smyslné vlny a barvy jako z palety renesančních malířů.

Jak na krásné vlny, které vydrží?

„Pokud si budete chtít vytvořit krásné vlny, které vydrží, použijte k jejich tvorbě kvalitní nástroje, které jsou šetrné k vlasům, před jejich použitím naneste ochranný a fixační sprej. Po dokončení aplikujte texturující sprej a na závěr přelakujte lakem na vlasy odolným proti vlhkosti. Výsledek je skvělý a vlny krásně drží tvar,“ doporučuje přední vlasový stylista Michal Zapoměl.

Foto: Schwarzkopf Professional
Foto: Schwarzkopf Professional
Foto: Schwarzkopf Professional
Foto: Honza Kořínek
Foto: Franck Provost
Foto: Fabio Salsa
Foto: L´Oréal Professionnel

Kudrnaté vlasy ve stylu curl bowl zůstávají přirozené. Je to takový trochu vylepšený rozcuch, když ráno vstanete z postele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám