Hlavní obsah

Ashley Grahamová - žena, která umí nosit kila navíc

Novinky, Linda Humlová

Dobám, ve kterých dominovaly kostnaté modelky, pomalu a jistě odzvonilo. Na řadu se dostávají XXL modelky, které kromě jiného předvádějí i spodní prádlo. Hlavní představitelkou tzv. plus size modelek je Ashley Grahamová, která se jako jediná objevila na titulní stránce vyhlášeného časopisu Sport Illustrated.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Grahamová je slavná plus size modelka.

Článek

Před pár lety by si nikdo nedokázal představit, že po molu kráčí byť jen jediná plus size neboli plnoštíhlá modelka. Nyní se trend pomalu začíná měnit. Plus size modelky reprezentují ženství a fakt, že se za pár kilo navíc nemusíte stydět. Ba naopak, Ashley Grahamová nosí velikost 44 až 46, a těžko byste našli ženu s větším sebevědomím.

S kůží na trh 

Myslíte si, že kožené kalhoty patří jenom k superštíhlým modelkám? Mýlíte se, správně zkombinované kalhoty vás opticky zeštíhlí a prodlouží. Stačí si přes ně obléci jednoduchý delší top a trenčkot, který si zavážete v pase na uzel. Siluetu tak rozdělíte na tvar přesýpacích hodin, který boubelkám mimořádně lichotí.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Nebojte se bílé

Je pravda, že tmavé barvy zeštíhlují, ale proč byste je měla nosit? Každý muž vám spolehlivě potvrdí, že na ženě jsou po fyzické stránce nejkrásnější oblé křivky.

Nestyďte se za ně a ukažte je s hrdostí. Bílá barva krásně podtrhne barvu vaší kůže, navíc je snadno kombinovatelná. Doplňte páskovými botami na podpatku a užívejte si obdivné pohledy.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Dejte své křivky na odiv 

Zahalit své křivky do volné látky? To je pro Ashley skoro urážka. Své tělo obléká do těsných šatů, my vám radíme totéž. Volné šaty zbytečně schovají vaše přednosti a navíc kvůli nim budete působit větší. Pokud nejste spokojená s některými záhyby vašeho těla, pořiďte si tvarující spodní prádlo, které siluetu vyhladí.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám